Du har inga varor i din kundvagn

Förvaring

Förvaring

Måttanpassade och hållbara förvaringslösningar i skandinavisk stil

Kläder och saker fyller våra hem, mer än någonsin tidigare. De finns överallt och ofta där vi inte vill ha dem. Men så behöver det inte vara. I mer än 70 år har Elfa skapat smarta och funktionella förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. Det skapar utrymme genom att utnyttja varje kvadratmeter och kubikmeter i människors hem. Produkter och lösningar, varje smart detalj, kan frigöra boyta och göra livet lite lättare därhemma. Och den moderna, funktionella designen gör det enkelt och inspirerande att skapa förvaring som löser förvaringsbehov i alla rum och på alla ytor.

Elfas sortiment innehåller skräddarsydda skjutdörrar och tre praktiska inredningssystem för att du ska kunna skapa en förvaringslösning som passar ditt utrymme perfekt – väggmonterat eller fristående. Lösningarna är justerbara så att du enkelt kan bygga om eller komplettera din förvaring och det finns mängder med smarta detaljer som löser dina förvaringsbehov, oavsett om det rör sig om kläderna i garderoben, eller verktygen i garaget.

Här hittar du våra Elfa-produkter>

Klick-in system
Elfas Klick-in system är det mest flexibla av Elfas system - all inredning hänger på bärlisten, det enda du behöver skruva i väggen. Skenorna är flyttbara i sidled och backar, hyllor och andra inredningsdetaljer klickas fast med hjälp av klick-in konsoler. Systemet finns i 3 standardbredder – 45, 60 och 90 och all inredning är anpassad efter dessa mått, så att du enkelt ska kunna ändra om och komplettera efterhand.

Backsystem
Golvstående system som byggs med gavelsidor, tvärstag och backar. Kan placeras t.ex. i garderoben eller i tvättstugan. Kombinera backstativ i olika höjder för att bygga en förvaring som passar perfekt t.ex. under trappor eller snedtak. Komplettera med hjul för mobil förvaringsenhet. Elfas backar kan också monteras i traditionella garderober och skåp med hjälp av glidlister som skruvas fast på sidorna i garderobsstommen.

Hyllsystem
Elfas klassiska väggmonterade ”sparring” skenor som monteras fast i väggen. Komplettera med konsoler och hyllplan i melamin. Systemet passar perfekt för permanent platsbyggda bokhyllor. Finns i många olika mått för att också passa t.ex. under trappor eller snedtak.