Du har inga varor i din kundvagn

Guide till hantverkare i hanteringen av Covid-19

När du som hantverkare ”arbetar hemma” så är det i någons annans hem. Att vara företagare mitt i utbrottet av pandemin Covid-19 skapar stora utmaningar i att prioritera sig själv, sina medarbetare och sina kunders hälsa. Beijer Byggmaterial har därför tagit fram stödmaterialet “Covid-19 guide för hantverkare” och ”Ditt hem är min arbetsplats” som du kan ladda ner här nedan.

”Ditt hem är min arbetsplats” är riktlinjer för hantering av Covid-19 vid byggprojekt. Dokumentet beskriver hur man minimerar risken för smittspridning vid byggprojektet, för att alla skall känna sig trygga i att bygget kan fortsätta. Dokumentet är tänk att du som hantverkare ska kunna skicka till dina kunder som en försäkran att du gör allt som du kan för att skapa en trygg byggmiljö.

”Covid-19 guide för hantverkare” är riktat till dig som hantverkare och företagare. Här ger Beijer Byggmaterial tips på hur man kan förebygga och hantera tänkbara situationer som kan uppstå och själv hålla sig frisk och trygg på sin arbetsplats.

Ladda ner: Ditt hem är min arbetsplats

Ladda ner: Covid-19 guide för hantverkare