Du har inga varor i din kundvagn

Information till kontokund

Bästa kund,

Som vi tidigare informerat om förvärvades Bygg-Ole-koncernen av Beijer Byggmaterial AB under slutet av förra året. Med detta brev vill vi informera om vad det innebär för dig som kund.

Den 1 mars 2019 kommer Bygg-Oles verksamhet att övertas av Beijer. I praktiken innebär det att från detta datum kommer fakturering att ske från Beijer. Ni kommer alltså få fakturor med Beijers namn, organisationsnummer, bankgiro etc. Vidarebefordra denna information till berörda, t ex ansvarig för leverantörsreskontra. Se längre ned för fakta kring faktureringen.

Vänligen notera att för enskilda firmor, handels- och kommanditbolag kommer det tas en kreditupplysning av Beijer i samband med verksamhetsskiftet, vilket är ett standardförfarande. Detta gäller inte privatpersoner eller aktiebolag.

Bygg-Oles anläggningar kommer även i fortsättningen att heta Bygg-Ole och verksamheten kommer att fortsätta som vanligt. Ditt konto och dina villkor gäller precis som tidigare, det vill säga, det är ”business as usual”. En nyhet är att det numera går att handla på samtliga Beijer-anläggningar i Sverige med Bygg-Olekontot. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete 2019 och kommande år!

Om du har några frågor – välkommen att kontakta din säljare eller prata med någon i våra anläggningar. Våra kontaktuppgifter är samma som tidigare.

Med vänlig hälsning
Bygg-Ole och Beijer
 

Fakta - fakturering

Avsändare: Beijer Byggmaterial AB
Org.nr: 556012-5220
Adress: Box 798, 191 27 Sollentuna
Bankgiro: 675-2943
Postgiro: 64068-0
Momsnr: SE556012522001

För er som får fakturor via e-post kommer avsändaradressen vara: invoic@beijerbygg.se

Information till dig som är leverantör

Här kan du ladda ner en pdf med mer information.