Du har inga varor i din kundvagn

Fasadexperten

Hjälp med din fasad är bara ett samtal bort

Är det dags att göra något åt fasaden på ditt hus och känner dig villrådig om hur du skall gå till väga på bästa sätt? Ta då hjälp av Bygg-Oles Fasadexpert.

Du kan få hjälp med allt från besiktning och rekommendationer, till skrivet protokoll. Åldern på huset, väderstreck, tidigare insatser, svårupptäckt smuts, närliggande träd och många fler faktorer påverkar hur fasaden ska målas och vilken färg den ska målas med. Allt detta uppmärksammar och rådger Fasadexperten dig om.

Välj den besiktning som passar ditt ändamål bäst

Enkel Fasadbesikning
Beräknad tidsåtgång: 1 timme. 
Vår fasadexpert gör ett hembesök och besiktigar det yttersta skiktet av din fasad för att få en översyn om status och lämnar därefter muntlig rekommendation för åtgärd. 
Kostnad: 500:-  Ingen dokumentation . Du erhåller en faktura direkt i samband med vårt besök.

Djupare Fasadbesiktning
Beräknad tidsåtgång: 3-4 timmar. 
Vår fasadexpert gör ett hembesök, går ner på djupet och besiktigar status på fasaden. Vidare görs analys över vilken tidigare färg som används, hur pass utsatt din fasad är av väder och vind samt ser över ev mögelangrepp och fukthalt. Därefter lämnas ett skrivet protokoll med en utvärdering och föreslagen åtgärdsplan. 
Kostnad: 1.500:- . Du får en faktura skickad till dig när du erhållit ditt protokoll och fasadexpertens arbete är klart. 

Har du frågor, kontakta våra färgavdelningar i Nacka och Värmdö.
Nacka: farg.nacka@byggole.se  tfn:08-601 12 30 
Värmdö: farg.varmdo@byggole.se tfn:08-560 134 30