Du har inga varor i din kundvagn

TRÄLUT GAMMELDAGS OFÄRGAD

Artikelnr. 008039535
 • Varianter
  Artikelnr.
   
 • Produktinformation
  Gammeldags Trälut används som förbehandling av nyslipade golv, paneler eller möbler av furu, gran och lärk. Bevarar träets ljushet, ger det patina eller en vacker infärgning.

  Förbehandling med eller utan pigment
  Gammeldags Trälut finns ofärgad eller med vitt pigment. Den vita luten kan blandas med den ofärgade för en svagare pigmentering.

  Lutning ska alltid utföras direkt efter slipning. Att luta en yta är endast en förbehandling och behöver därför kompletteras med en slutbehandling. Till slutbehandling rekommenderasTimberex golvolja,Gammeldags TräsåpaellerOsmo Hårdvaxolja.

  Trälut och pigmenterad slutbehandling
  Med Gammeldags Trälut vit som förbehandling och ofärgadOsmo Hårdvaxolja 3062som slutbehandling blir ytanljus och matt -både vackert och tåligt.Gammeldags Trälut finns också utan kalkvilket är perfekt för att få en djupare och jämnare infärgning vidslutbehandlingmedpigmenterad Timberexolja,Osmo Oljebets,Osmo Dekorvax,Osmo Hårdvaxolja Pigmenteradetc. menockså enhårdare och tåligare yta.Om en förbehandling medGammeldags Trälut Vitgjorts innan slutbehandling medOsmo Onecoat 2K,bör ytan alltid avjämnas/bearbetas med en tyngre golvmaskin 16-17 tum och vit rondell.
 • Teknisk specifikation
  BK04 03406
 • Dokument