Du har inga varor i din kundvagn

PAROC KLIMATSKIVA

Energieffektivisering av byggnader är en av de viktigaste åtgärderna för att nå klimatmålen när det gäller utsläpp av växthusgaser och isolering är den mest effektiva åtgärden för att energirenovera, minska utsläppen av växthusgaser och bidra till att nå klimatmålen. Med rätt isolering av varje del i konstruktionen kan man minimera energianvändningen och spara både kronor och miljö samtidigt som byggnaden står redo för framtidens krav.

PAROC Klimatskiva ZERO, WAS35, med det unika infästningssystemet PAROC ZEROfix, gör det möjligt att på ett enkelt sätt skapa ett tjockt och homogent isolerskikt för att minimera energianvändningen. Skivan monteras snabbt på den bärande konstruktionen och kan användas för för både trä- och betongkonstruktioner med olika typer av ytbeklädnad. Med denna typ av energirenovering får man en långsiktig lösning med många fördelar.

PAROC KLIMATSKIVA är en bred produktfamilj isolering för tilläggsisolering, energirenovering och nybyggnation av ventilerade ytterväggar.
Isolerskivorna finns i en mängd olika tjocklekar och format och skyddar mot både vind, fukt och brand.
Energieffektivisering av byggnader är en av de viktigaste åtgärderna för att nå klimatmålen och minska utsläpp av växthusgaser. PAROC KLIMATSKIVA är en lösning som är både snabb och enkel.

PAROC KLIMATSKIVA finns att köpa i regionerna syd och mitt.

Bygg så här 1 Bygg så här 2

BASTA SUNDAHUS B
Finns i flera varianter
TJOCKLEK 
45 mm

BREDD 
1200 mm
BASTA SUNDAHUS B
Paroc
BASTA SUNDAHUS B
Distanskropp vid montering av lätt fasadskikt på klimatboard/skiva.
Finns i flera varianter
MÅTT 
40x45 mm
BASTA SUNDAHUS B
Paroc
BASTA SUNDAHUS B
Plastbricka som används med skruv eller spik vid montering av isoleringsskikt i ventilerade fasader.
MÅTT 
60 mm
BASTA SUNDAHUS B
Paroc