Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag

Minuba

Nu kan små hantverksföretag få ett gratis order-och faktureringssystem med Minuba GO!

Minuba GO! ger mindre hantverksföretag en möjlighet att växa och konkurrera på marknaden – helt gratis. Med Minuba GO! får de små hantverksföretagen bland annat möjlighet att skapa offerter och arbetsordrar, administrera och registrera tid och material samt skicka fakturor till sina kunder - helt gratis.

Digitalisera din verksamhet med Minuba GO!

Med Minuba GO! kan du:

  • Få två gratis användare
  • Skapa en offert och/eller arbetsorder
  • Få översikt över alla uppdrag
  • Registrera byggmaterial
  • Registrera tid
  • Se och skapa kundregister
  • Fakturera direkt via appen
Läs mer

Minuba GO! får alltså en speciell betydelse för de nystartade och de mindre hantverksföretagen i Sverige. Genom att få tillgång till gratis professionell fakturering och orderhantering betyder det att hantverkarna nu har all information samlat i en app. De behöver därför inte leta runt efter gamla anteckningar eller ordrar när de ska ut till kunderna och utföra arbetet.

När du använder Minuba GO! behöver du bara logga in i Minuba GO! och trycka på ”Min Tid” för att snabbt se dagens uppdrag, samt vilken typ av arbete som ska utföras. När du är ute på farten kan du snabbt och enkelt registrera din tid och använt material direkt i appen. Du kan även hantera dokumentation och bilder. När du har utfört arbetet hos kunden så är ordern redo för att faktureras direkt via appen.

Som hantverkare får du alltså möjlighet att gratis effektivisera din verksamhet genom hela arbetsprocessen, samtidigt kan verksamheten växa och du slipper för alla pappershögar.

Appen kan laddas ner både via Google Play och Appstore och den kan användas på alla slags smartphones.

Med Minuba GO! blir de viktigaste delarna av företaget samlat på ett ställe!

Läs mer om Minuba GO! och ladda ner appen här: https://minubago.se

Behöver du fler än två användare eller har du behov av fler funktioner? Prova Minuba.

Om GO! inte täcker alla dina behov eller om du har ett större företag, kan du tryggt och säkert uppgradera till betalningsversionen ”Minuba”.

Minuba är till för dig som behöver ett större digitalt verktyg som bland annat låter dig se ekonomiska rapporter, få ett planeringsverktyg på tvärs av avdelningar och mycket mer. Du kan prova betalningsversionen av Minuba helt gratis i 30 dagar. Läs mer om Minuba här. https://minuba.se/