Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag
Enkla kontoret |

Enkla kontoret

Beijer Projektverktyg förenklar projekthanteringen för dig som hantverkare så att mer tid kan spenderas med att tjäna ytterligare pengar i nya projekt, umgås med din nära och kära eller något helt annat!

Att driva sina projekt smidigt och effektivt är något alla hantverkare försöker göra. För att underlätta det har vi utvecklat Beijer projektverktyg. Beijer projektverktyg hjälper dig från startskottet av projekt ända in i mål.

Genom smidig materialhantering och marknadens enklaste tidrapportering kan du följa upp dina projekt samtidigt som du får ökad kontroll över bolaget. Med ett par enkla knapptryck kan du fakturera dina projekt på nolltid och få in pengar i bolaget snabbare. Du kan även vara helt säker på att ÄTA-jobb inte glöms bort och att ni verkligen får betalt för allt material ni använt. För att göra din administration ännu smidigare går det även att integrera Beijer projektverktyg med de ledande bokföringssystemen på marknaden.

Att ha koll på sin administration är ett måste för dig som vill öka lönsamheten för ditt företag. Att du dessutom ger ett seriöst intryck gör att dina kunder gladeligen återkommer när nästa projekt ska utföras!

Läs mer om Beijer Projektverktyg här.