Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag
Organowood |

Organowood

OrganoWood Träskydd och Trärengöring är ett miljöklassat trässkyddssystem. Produkterna är miljömärkt "Bra Miljöval" och naturligt.

OrganoWood Träskydd och Trärengöring är en svenskpatenterad uppfinning som ger rötskydd samt skyddar träet mot ytlig påväxt och mögel. Produkterna gör träet silver grått med tiden och ett resultat som är lent att gå på.

Med endast ett fåtal undantag så går OrganoWood Träskydd och Trärengöring att använda på i stor sett allt obehandlat och tryckimpregnerat trä. Produkterna är rekommenderade av både Byggvaruhusbedömningen och BASTA samt miljöklassad B av SundaHus.

Organowwod Brygga

OrganoWood 01. Träskydd

Flam- och Rötskydd. Passar utemiljöer där träskyddet behöver förstärkas ex. trädäck, staket, panel. Träskyddsmedlet förbättrar virkets motstånd mot röta och eld. Slutbehandlas med OrganoWood 02. Träskydd, färdig behandling på en dag

Trappa Organowwod

OrganoWood 02. Träskydd

Smuts- och vattenskydd. Skyddar mot väder och vind, skapar ett vackrare virke med högeffektiva vattenavvisande egenskaper. Slutbehandling för OrganoWood virke, ytor behandlade med OrganoWood 01. Träskydd eller impregnerat trä.

Altan Organowood

OrganoWood 03. Trärengöring

Ett miljömärkt rengöringsmedel för lätt- eller grovrengöring av träytor utomhus. Perfekt för impregnerade terrasser som behöver rengöras innan behandling med OrganoWood Träskydd.