Du har inga varor i din kundvagn

Fibo

På Beijer hittar du ett brett utbud av våtrumsskivor och köksskivor från Fibo.

Våtrumsskivor och köksskivor från Fibo

Med skivor i hög kvalitet anpassade för våtrum kan du nu klä väggarna utan krav på membran, kakel eller gipsskivor. Våtrumsskivan är konstruerad för att användas i badrum och våtrum. Fibo erbjuder ett stort antal dekorer och ger dig möjlighet att skapa ett unikt badrum. Dekorer kan kombineras och ger oändliga möjligheter för den som är kreativ.

Köksskivorna, Kitchen Boards, är specialanpassade till området mellan diskbänk och överskåp och du förnyar snabbt ditt kök på några timmar.

Den snabba vägen till ett nytt badrum eller kök

Genom att använda Fiboskivor får du ett vattentätt, snyggt och säkert våtrum utan att behöva kakla. Det är ett smart sätt att renovera kök och badrum som kan liknas med att lägga klickgolv fast på väggen. Det gör det både enkelt och snabbt. Fibo väggskivor finns i fler än 750 olika varianter med design av 90 olika mönster och färger. Spara tid på att välja Fibo istället för kakel. Enligt beräkningar av Unikus 2014 går monteringen av Fibo fem gånger snabbare än kakel. Mest tid tjänar du under grundarbetet eftersom Fibo monteras direkt på regel. Fiboskivorna når från golv till tak och ger en enkel och snabb montering. Väggskivorna är godkända för svenska våtrum. Med den 15 åriga garantin blir det ett tryggt val.

Fördelar för dig som hantverkare:

  • Väggskivorna går att montera direkt på plywoodvägg
  • Ingen fuktspärr krävs vid montering
  • Öka intäkterna. Du kan göra en större del av jobbet vilket ökar dina intäkter.

Vill du utbilda dig?