Du har inga varor i din kundvagn
Organowood |

Organowood

OrganoWood Träskydd och Trärengöring ingå ett miljöklassat trässkyddssystem. Produkterna är miljömärkta "Bra Miljöval" och naturliga.

OrganoWood Träskydd och Trärengöring är en svenskpatenterad uppfinning som ger rötskydd samt skyddar träet mot ytlig påväxt och mögel. Produkterna produceras i Roslagen och gör träet silver grått med tiden och ger ett resultat som är lent att gå på.

Med endast ett fåtal undantag går OrganoWood Träskydd och Trärengöring att använda på allt obehandlat och tryckimpregnerat trä. Produkterna är rekommenderade av både Byggvaruhusbedömningen och BASTA samt miljöklassade B av SundaHus.

Organowwod Brygga

OrganoWood 01. Träskydd

Flam- och Rötskydd. Passar utemiljöer där träskyddet behöver förstärkas ex. trädäck, staket, panel. Träskyddsmedlet förbättrar virkets motstånd mot röta och eld. Slutbehandlas med OrganoWood 02. Träskydd, färdig behandling på en dag

Trappa Organowwod

OrganoWood 02. Träskydd

Smuts- och vattenskydd. Skyddar mot väder och vind, skapar ett vackrare virke med högeffektiva vattenavvisande egenskaper. Slutbehandling för OrganoWood virke, ytor behandlade med OrganoWood 01. Träskydd eller impregnerat trä.

Altan Organowood

OrganoWood 03. Trärengöring

Ett miljömärkt rengöringsmedel för lätt- eller grovrengöring av träytor utomhus. Perfekt för impregnerade terrasser som behöver rengöras innan behandling med OrganoWood Träskydd.