Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Fönster

När du ska välja fönster gäller det att ställa de rätta kraven. De ska hålla hög kvalitet i material och detaljer samt vara välisolerade.

  • Att välja fönster

    När du ska välja fönster gäller det för dig att ställa de rätta kraven. Ett bra fönster ska förstås passa just ditt hus, men de ska även hålla en hög kvalitet i material och detaljer samt vara välisolerade. Sist ska ditt nya fönster ha rätt storlek och eventuella tillbehör som t.ex spröjs och specialbeslag.

    Lägre energikostnader och mindre oväsen


    Det finns en många orsaker till att byta ut sina fönster. Många gånger passar man på att byta i samband med en ombyggnad eller en nybyggnation. Det kan också vara mindra skador på fönstret i form av rötangrepp, fuktskador, spruckna trädetaljer eller lossnat kitt. Men det kanske viktigaste är att nya fönster kan bidra till betydligt lägre energikostnader och mindre oväsen och en bättre inomhusmiljö.

    Som du märker finns det en rad olika fönster, tillval och glas att välja bland. Men en sak kan du vara säker på, att vi på Beijer har fönster med kvalitet!