Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • lediga_tjanster_ny_bild_header_600px.jpg
 • Är du vår nya kollega?

  Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.

  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se. Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.

  • Affärssystemspecialist Beijer Byggmaterial Huvudkontor

   Vill du vara med och påverka byggbranschen som befinner sig i ett expansivt skede och som står inför en spännande resa? Innehar du flertal år av arbete med affärssystem och är redo för nästa utmaning?  Läs då vidare om denna möjlighet på Beijer Byggmaterial!


   Sista ansökningsdag 2017-09-18

  • Företagssäljare Skara

   Vi på Beijer söker nu dig med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam och vår anläggning i Skara. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2017-09-11

  • Kassamedarbetare 50% Beijer Norrköping

   Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning/ kassaarbete och är på jakt efter en deltidstjänst? Då är detta något för dig! Välkommen att läsa mer nedan,  
   Sista ansökningsdag 2017-09-09

  • Företagssäljare Beijer Växjö

   Beijer Växjö söker nu en ytterligare företagssäljare till vår filial i Växjö. För att passa i rollen tror vi att du bär på en hel hög ambition, resultattänk och branscherfarenhet för att passa i rollen. Du får chansen av att vara del av ett företag med hjärtat och engagemanget för våra anställda och kunder. Blir du vår nästa stjärna?
   Sista ansökningsdag 2017-09-18

  • Butikssäljare Beijer Järfälla

   Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning/ kassaarbete och har dessutom ett intresse för bygg? Då är detta något för dig! Vi välkomnar dig till vår filial i Järfälla, med start omgående!
   Sista ansökningsdag 2017-09-18

  • Företagssäljare Beijer Järfälla

   Är du en lagspelare som vill beskriva dig som mycket framåt, med försäljning som drivkraft? Du får chansen av att vara del av ett företag med hjärtat och engagemanget för våra anställda och kunder. Se nedan och bli en del av Beijers framgångsrika team i Järfälla!
   Sista ansökningsdag 2017-09-16

  • Kassamedarbetare/ Butikssäljare Beijer Södertälje

   Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning/ kassaarbete och har dessutom ett intresse för bygg? Då är detta något för dig! Beijer Södertälje söker nu en person för ett långtidsvikariat med start omgående tom. 5 juni 2019.
   Sista ansökningsdag 2017-09-18

  • Lagersäljare Beijer Häggvik, Stockholm

   Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Har du god erfarenhet av lager eller butiksarbete med intresse av att kunna kombinera dina erfarenheter? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagersäljare på heltid till vår filial i Häggvik.
   Sista ansökningsdag 2017-09-08

  • Företagssäljare Beijer Häggvik, Stockholm

   Beijer Häggvik söker ännu en företagssäljare som ska bidra till vår fortsatta framgång! För att passa i rollen ser vi att du är ambitiös, resultatdriven & även har relevant branscherfarenhet. Du får här chansen att vara del av ett engagerat team som sätter sälj & kundrelationer i fokus. Är du vår nästa stjärna?
   Sista ansökningsdag 2017-09-08

  • Butikssäljare Lissma

   Är du en driven säljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Lissma söker nu en serviceinriktad butikssäljare på heltid, tjänsten är tillsvidare. Ta chansen och bli del av Beijer idag! Tillsättning så snart vi hittat rätt person.
   Sista ansökningsdag 2017-09-22

  • Butikssäljare Beijer Sölvesborg

   Har du god erfarenhet av service och söker en varierande roll där teamarbetet är a och o? Då är denna tjänst något för dig! Vi välkomnar dig till vår filial i Sölvesborg! Start omgående!
   Sista ansökningsdag 2017-09-18

  • Lagersäljare Beijer Lund

    Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagersäljare på heltid till vår filial på nybyggda & moderna anläggning i Lund!
   Sista ansökningsdag 2017-09-03

  • Säljchef Beijer Ängelholm

   Beijer Ängelholm söker nu en säljchef med målet att bygga upp och utveckla företagsförsäljningen. Vi söker dig som drivs av att bygga varaktiga relationer med våra kunder samt trivs i rollen att coacha och leda ett säljteam. Tillsammans ska vi skapa framgång för företagsförsäljningen på Beijer Ängelholm! 
    

   Sista ansökningsdag 2017-09-01

  • Lagerchef Beijer Helsingborg

   Är du en ledare & lagspelare som ser förändringar som en möjlighet? Rollen som lagerchef är en viktig nyckel till framgång, lockar det dig? Se nedan & skicka in din ansökan idag!
   Sista ansökningsdag 2017-09-17