Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • lediga_tjanster_ny_bild_header_600px.jpg
 • Är du vår nya kollega?

  Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.

  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se. Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.

  • Junior affärssystemspecialist Beijer Byggmaterial Huvudkontor

   Beijers ERP team expanderar och vi söker nu dig som vill vara med och påverka byggbranschen och det expansiva skede vi står inför. Innehar du några års arbete med affärssystem och är redo för nästa steg i karriären?  Läs då vidare om denna möjlighet på Beijer Byggmaterial!
   Sista ansökningsdag 2017-11-05

  • Business Analyst Stark Group Sourcing

   Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede hos Nordens största aktör inom bygghandeln? Är du affärsinriktad, har du erfarenhet B2B och av att arbeta med analys- och rapporteringsarbete? Vill du bli en del av ett högpresterande team med stora ambitioner? Då har vi tjänsten för dig! Läs mer nedan och ansök idag!
   Sista ansökningsdag 2017-11-07

  • Marknadskoordinator Beijer Byggmaterial Huvudkontor

   Beijer Byggmaterial är en av Sveriges starkaste spelare inom byggmaterialhandel. Vi står på byggarnas sida- och står för kvalité, gemenskap och hög servicenivå. Beijers avdelning för marknad och kommunikation har under det senaste året genomgått stora förändringar. Därför söker vi nu dig, som är redo att ta dig an rollen som marknadskoordinator i vårt team. Under 2017 har en ny strategi satts och kommande tid är minst sagt spännande, utmanande och rolig. I ditt lag har du energifyllda och snabbfotade arbetskompisar som brinner för att ta fram ny och spänstig marknadskommunikation. Nyfiken? Läs mer nedan.
   Sista ansökningsdag 2017-11-05

  • Projektledare Beijer E-handel

   Beijers E-handel är i ett expansivt skede och vi söker nu dig som vill vara med på att bygga teamet utifrån rollen som Projektledare inom E-handel. Rollen innebär ett övergripande ansvar för både intern och extern webbplats gällande utveckling, funktion och kvalitet. Ledordet stavas kundnytta. Du ingår i ett team av E-handel chef, Online Merchandiser och Webbredaktör. Vad vi söker? Dig med brinnande intresse för e-handel och viljan att utveckla vår E-handel till den bästa i branschen.
   Sista ansökningsdag 2017-11-16

  • Var med och bygg Beijers nya anläggning i Mölndal!

   Startskottet har gått! Vi börjar nu rekrytera det vinnande lag som ska vara med och etablera våra nya anläggning i Mölndal & göra framgången till ett faktum. Planen är att det blir bli ett lag på 15 personer. Filialen öppnar under våren 2018 och vi söker redan nu dig som ser detta som din nästa utmaning.
   Sista ansökningsdag 2017-11-13

  • Proffssäljchef Beijer Norrköping

   Beijer Norrköping söker nu en proffssäljchef med målet att bygga och utveckla företagsförsäljningen lokalt i Norrköping. Vi söker dig som framförallt motiveras av att driva försäljning på ett föredömligt sätt. Lika viktigt ser vi dock på ledaregenskaper.
   Sista ansökningsdag 2017-11-21

  • Butikssäljare Lidingö 25%

   Är du en driven säljare med intresse för byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Byggmaterial på Lidingö söker nu en serviceinriktad butikssäljare på 25% för en visstidsanställning. Ta chansen och bli del av Beijer idag! Tillsättning så snart vi hittat rätt person.
   Sista ansökningsdag 2017-11-06

  • Företagssäljare Hässelby

   Vi söker nu dig  med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam och vår anläggning i Hässelby. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2017-10-30

  • Byggrådgivare Häggvik

   Är du en lagspelare som vill beskriva dig som social och framåt, med försäljning som drivkraft? Drivs du av mycket eget ansvar där du bygger egna kundrelationer? Då kan denna tjänst vara något för dig! Vi välkomnar dig till unik roll på vår filial i Häggvik.
   Sista ansökningsdag 2017-11-10

  • Lagersäljare Häggvik

   Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Har du god erfarenhet av lager eller butiksarbete med intresse av att kunna kombinera dina erfarenheter? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagersäljare på heltid till vår filial i Häggvik.
   Sista ansökningsdag 2017-11-10

  • Företagssäljare Häggvik

   Beijer Häggvik söker ännu en företagssäljare som ska bidra till vår fortsatta framgång! För att passa i rollen ser vi att du är ambitiös, resultatdriven & även har relevant branscherfarenhet. Du får här chansen att vara del av ett engagerat team som sätter sälj & kundrelationer i fokus. Är du vår nästa stjärna?
   Sista ansökningsdag 2017-11-17

  • Företagssäljare Lissma

   Beijer Lissma söker ännu en företagssäljare som ska bidra till vår fortsatta framgång! För att passa i rollen ser vi att du är ambitiös, resultatdriven & även har relevant branscherfarenhet. Du får här chansen att vara del av ett engagerat team som sätter sälj & kundrelationer i fokus. Är du vår nästa stjärna?

    
   Sista ansökningsdag 2017-11-18

  • Var med och bygg Beijers nya anläggning i Borås!

   Beijer Borås är på väg att få en ny adress. I mars 2018 slår vi upp portarna på Ramnaslätts industriområde. Med flytten tillkommer ett ökat behov av drivna och kompetenta medarbetare som ska bidra till den fortsatta framgången för Beijer Borås. Planen är att det ska bli ett lag på 15 personer, där 7 nya personer söks till filialen. Vi söker redan nu dig som ser detta som din nästa utmaning. Se nedan för vilka roller vi söker!
   Sista ansökningsdag 2017-12-13