Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • Beijer_logo_BDSB_rgb.jpg
 • Är du vår nya kollega?

  Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.

  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se. Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.

  • Företagssäljare inom förnödenheter och byggmaterial till Beijer Karlstad

   Beijer står inför en spännande resa och du borde följa med! Drivs du av ansvar och av långsiktiga kundrelationer? Vill du omringas av engagerade kollegor och arbeta där din expertis verkligen kommer till sin rätt? Beijer i Karlstad söker nu efter sin nya stjärna inom förnödenheter och byggmaterial! Är det du? Läs mer nedan och ansök sedan redan i dag!

   Arbetsbeskrivning

   Beijer Byggmaterial söker nu en Företagssäljare till vår filial i Karlstad. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att utveckla den lokala försäljningen av förnödenheter & byggmaterial mot främst företag.  I arbetsuppgifterna ingår att göra offerter, ta emot orders, göra kundbesök samt rådgivning till våra kunder. Denna roll innebär också att på sikt även utveckla övriga säljares kunskaper gällande byggförnödenheter.  Du är också skicklig på att skapa goda kundrelationer samt har en förmåga att ständigt vilja utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

   Vem är du?
   Vi söker dig som har god kunskap om byggförnödenheter / byggmaterial  gärna praktisk erfarenhet från byggbranschen eller dig som idag är säljare i branschen och  är van att arbeta med kundrelationer. Du är som person mycket driven, självgående, utåtriktad, social och noggrann. Du trivs att arbeta med mycket kundkontakt och bokar själv upp samt genomför kundmöten i syfte att skapa långsiktiga och affärsmässiga relationer.

   Vad erbjuder Beijer
   Beijer erbjuder en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden! Du erbjuds en viktig roll i en spännande miljö med stor möjlighet till utveckling! Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placeringsort Karlstad. Urvalet sker löpande så ansök redan idag!
   Sista ansökningsdag 2018-05-02

  • Sommarpersonal till Beijer Arvika

   Söker du ett arbete där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Arvika  söker nu butikssäljare samt lagersäljare som ska stärka teamet under månaderna juni-augusti. Ta chansen och ansök till tjänsten idag!  
   Sista ansökningsdag 2018-04-23

  • Operativ säljchef

   Beijer Eskilstuna söker nu en operativ säljchef med målet att bygga och utveckla företagsförsäljningen lokalt i Eskilstuna. Vi söker dig som framförallt motiveras av att driva försäljning på ett föredömligt sätt, men också dig med ett brinnande intresse för ledarskap. Skicka in din ansökan i dag för att bli en del av vårt peppade säljteam i Eskilstuna!
    
   Roll vi erbjuder
   Som Säljchef på Beijer Eskilstuna har du ett ytterst ansvar för att leda företagsförsäljningen på filialen och mot lokala kunder. Du har ett team bestående av engagerade företagsförsäljare som du arbetar tätt med för att tillsammans bidra med kompetens och professionell försäljning gentemot våra företagskunder. Du har i denna roll även chans att bygga upp ditt eget team genom att rekrytera en ny företagssäljare till befintligt säljteam. Du kommer ansvara för att coacha och agera föredömligt, både gentemot ditt team och mot kunder.  
   Sista ansökningsdag 2018-04-20

  • Butikssäljare Beijer Sundsvall

    Följ med Beijer Sundsvall på vår spännande resa som under 2018 innefattar flytt till nya lokaler! 
   Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning, byggvaruhandel och kassaarbete?  Vill du vara med i ett spännande och utvecklande skede i ett vinnande team? Då är detta något för dig!


   Arbetsbeskrivning

   Beijer Byggmaterial söker nu en butikssäljare till Sundsvall. Du kommer att ansvara för vårt varmlager där du servar våra kunder som främst är byggföretag men även konsumenter.  Du jobbar med försäljning, varuplock, skyltning och även kassaarbete under vissa tider på dagen. Arbetet kan ibland innebära tunga lyft av t.ex. kökssnickerier, dörrar och lister. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå samt att du är social då du är ansiktet utåt mot våra kunder.

   Vem är du?
   Vi söker en serviceinriktad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Du har ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga. Du är även driftig, initiativrik med ett öga för att se vad som behöver göras och inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du har erfarenhet av butiksförsäljning där du skapar goda kundrelationer och har vana av att stå i kassan. Det är meriterande om du har kunskaper inom branschen och de produkter vi säljer. Vi ser gärna att du har arbetsmässig erfarenhet från byggvaruhandeln tidigare.  Truckvana är meriterande.

   Vad erbjuder Beijer?
   Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med en företagskultur som ser till personlig utveckling & kvalitetsfokus. Du erbjuds en roll i en spännande miljö med möjlighet till utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Sundsvall.

   Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

   All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

   Sökord: Butikssäljare, försäljning, kassasäljare, butik, kassa, kundkontakt, butiksvård, varuplock, Sales assistant, retail, byggmaterial, butiksarbete

   Sista ansökningsdag 2018-05-08

  • Sommar samt extrapersonal till Beijer Gävle

   Besitter du tidigare erfarenhet från lager- eller försäljningsarbete och har nu börjat studera? Söker du en extratjänst för att dryga ut kassan under terminen och även under sommarmånaderna?  Beijer Byggmaterial söker nu två driftiga säljare  till teamet i Gävle. Skicka in din ansökan idag. Start för tjänsterna är snarast möjligt.

   I rollen som butik- och lagersäljare
    

   Sista ansökningsdag 2018-05-16

  • Operativ Säljchef Beijer Värnamo

   Operativ Säljchef Beijer Värnamo
   Sista ansökningsdag 2018-04-26

  • Lagersäljare Sommar Beijer Färjestaden

   Studerar du och söker ett jobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Färjestaden söker nu två lagersäljare som ska stärka teamet under sommaren. Ta chansen och ansök redan idag! Start för tjänsterna är i juni månad.
   Sista ansökningsdag 2018-05-08

  • Lagerchef Beijer Södertälje

   Är du en ledare & lagspelare som brinner för ledarskap, arbetsledning och försäljning? Rollen som lagerchef är en viktig nyckel till framgång och Beijer i Södertälje är nu på jakt efter sin nästa stjärna – är det du? Se nedan & skicka in din ansökan idag!
   Sista ansökningsdag 2018-05-14

  • Butikssäljare Beijer Hässelby

   Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service? Har du god erfarenhet av butiksförsäljning/ kassaarbete och har dessutom ett intresse för bygg? Då är detta något för dig! Tjänsten är initialt ett vikariat t om 1/9 2018,  det finns dock mycket god chans till förlängning.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Beijer Byggmaterial söker nu en butiksäljare till vår filial i Hässelby. Du kommer i huvudsak arbeta i kassan och bemöta våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

   Sista ansökningsdag 2018-05-11

  • Lagersäljare Beijer Stockholm

   Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka teamet i Häggvik. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Häggvik.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen i vår bygghall. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar. Orderplock och att hålla ordning och reda är också delar av det dagliga arbetet.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, ordningsam, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.
   Sista ansökningsdag 2018-05-10

  • Företagssäljare Beijer Karlskrona

   Vi på Beijer satsar och tror på vår företagsförsäljning likt vår personals utveckling. Teamet i Karlskrona söker nu en ny säljare som ska stärka teamet.  Besitter du kunskap inom området och är intresserad av att bli del att ett företag som värnar om vår varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart du funnit rätt person.
   Sista ansökningsdag 2018-05-14

  • Butik- och lagersäljare Beijer Lund

   Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Då är denna kombinerade tjänst något för dig! Är du redo för din nästa utmaning och känner att detta stämmer in på dig? Ansök redan idag!
   Sista ansökningsdag 2018-05-16

  • Logistikmedarbetare till Beijer Arlöv

    Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka teamet i Arlöv. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition, effektivitet och kvalitetstänk blandas med samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av att köra motviktstruck, lagerarbete samt innehar körkort för allmän väg då är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Arlöv.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   I rollen som logistikmedarbetare kommer du arbeta med en av våra Linde 5 ton (motviktstruckar) med allt ifrån orderplock av tyngre lagermaterial, hantering av olika typer av material och gods samt för att lasta och lossa lastbilar. Utöver detta så kommer din arbetsdag innehålla en del kundbemötande. Så du ska vara bekväm i att visa och vara behjälplig våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret.Arbetet är fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft. Inledningsvis kommer du få en introduktion och vara med och plocka byggmaterial i alla materialkategorier för att bli trygg i din roll och lära känna verksamheten.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete med en motviktstruck och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du kan arbeta självständig men även i grupp där du har en god samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du har viljan att vara med och utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. 

   För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort för allmän väg lägst AM (EU-moped) samt giltigt truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst ses som mycket meriterande.

   Vi erbjuder dig
   En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och för den intresserade finns det på sikt goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Arlöv.
   Sista ansökningsdag 2018-05-15

  • Butikssäljare Beijer Göteborg, Hisings backa

   Besitter du kunskaper inom bygg och motiveras av att möta kunder i din vardag? Beijer söker nu en butikssäljare till Göteborg. Ta chansen till att skaffa dig en breddad kunskap om byggnadsmaterial i ett fartfyllt jobb! Ansökningar mottages löpande, tillsättning sker så snart vi funnit rätt person. 


   Rollbeskrivning
   I rollen alternerar du mellan arbete i butiken och kassan. Oavsett utgångspunkt på filialen kommer ditt ansvar innebära att vara behjälplig mot våra privat- och företagskunder och stötta i deras ärende och samarbeta med dina kollegor. Detta kan bl.a. innebära att bemanna vår kassa, arbeta med varupåfyllnad, betjäna kunder, mäta det kunden har lastat eller hjälpa kunden med att lasta till att fullfölja kundens order och köp i butik där kunden ska lämna med ett samlat gott intryck.
   Sista ansökningsdag 2018-05-09

  • Företagssäljare Göteborg, Hisings Backa

   Vi på Beijer satsar och tror på vår företagsförsäljning likt vår personals utveckling. Teamet i Göteborg söker nu en ny säljare som ska stärka teamet.  Besitter du kunskap inom försäljning samt byggmaterial  och är intresserad av att bli del att ett företag som värnar om vår varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart du funnit rätt person.

   Arbetsbeskrivning
   Som företagssäljare på Beijer Byggmaterial arbetar du huvudsakligen med utveckla den lokala försäljningen mot våra professionella kunder. Du är Beijers ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter. Främsta syftet med rollen är skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i vårt affärssystem Trygg. Du kommer att vara placerad på vår filial i Hisings Backa, men även vissa kundbesök ingår i rollen.

   Vem är du?
   Vi söker dig som är driven, självgående, utåtriktad och social. Du har ett intresse för byggnadsmaterial och att utveckla försäljning. Som person trivs du i en fartfylld organisation med högt i tak och har en förmåga att skapa goda kundrelationer samt att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Du ska ha erfarenhet av försäljning och det är meriterande med goda kunskaper om byggmaterial.
   Sista ansökningsdag 2018-04-23

  • Lagersäljare Beijer Kungsbacka

   Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu medarbetare till att stärka teamet i Kungsbacka. Vi välkomnar dig  till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Kungsbacka

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.
   Sista ansökningsdag 2018-04-25

  • Deltid/Sommarpersonal Beijer Kungsbacka

   Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/butiksarbete? Då är någon av nedan beskrivna tjänster något för dig!
   Sista ansökningsdag 2018-04-24

  • Lagersäljare Beijer Umeå

   Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak och där du är en del av ett team med härliga kollegor? Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort? Är du vår nästa stjärna inom lager? Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Umeå!

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Beijer Byggmaterial söker nu lagersäljare till vår filial i Umeå. Du kommer i huvudsak att arbeta i brädgård med lagerplock under dagtid. Rollen innebär att arbeta och möta privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.
   Sista ansökningsdag 2018-05-17