Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • lediga_tjanster_ny_bild_header_600px.jpg
 • Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i  landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.


  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se . Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.
  • Business Intelligence utvecklare Beijer Huvudkontor

   Beijer Byggmaterial söker nu ytterligare en Business Intelligence utvecklare. Rollen innefattar alltifrån nyutveckling till förvaltning och av befintliga applikationer. Teamet arbetar idag med i stort sätt hela Qliks produktportfölj, en komplex utvecklingsmiljö som ständigt är i förändring och där nya anpassningar krävs kontinuerligt.
   Sista ansökningsdag 2017-04-06

  • Rekryterare deltid Beijer Byggmaterial

   Beijer Byggmaterial är en av Sveriges starkaste spelare inom byggmaterialhandel. Vi står för kvalité, gemenskap och hög servicenivå, alla lika viktiga i våra rekryteringsprocesser. Vi utökar nu vår HR avdelning och söker en rekryterare för en deltidstjänst under vår & sommar 2017. Under 2016 gjorde vi över 100 rekryteringar till våra 65 filialer runt om i landet och vi söker nu dig som vill vara med och framgångsrikt driva våra kommande rekryteringar tillsammans med oss.  
   Sista ansökningsdag 2017-04-20

  • Erfaren företagssäljare Beijer Skara

   Beijer Skara är den lilla filialen med de stora möjligheterna. Filialen består idag av totalt 6 medarbetare som tillsammans bidrar till att filialen omsätter 30 miljoner. Ledordet till framgången stavas samarbete. Vi söker därför efter dig med branscherfarenhet att utöka teamet inom sälj. Vi ser glädjen & utmaningen i att varje dag bemöta lokala bygg, privata kunder & Riksbyggare och alla de unika krav som de ställer på oss som säljare. Ser du också glädjen i denna utmaning? Bli en del av oss idag.
   Sista ansökningsdag 2017-04-09

  • Toppsäljare till Beijer Mälardalen

   Beijer Byggmaterial expanderar sin befintliga säljkår. Vi söker nu dig som sitter inne på kunskap och erfarenhet inom byggmaterial & är en säljtalang utöver det vanliga. Vad vi erbjuder? Möjligheten för dig att ta just det steg du är redo för och en utgångspunkt i den stad som du finner intressant inom Mälardalen.
   Sista ansökningsdag 2017-04-15

  • Regionsäljare Östersund/ Åre

   Vill du bygga vidare på din försäljningskarriär i en roll med mycket eget ansvar? Vi söker nu dig som vill bli del av vårt Beijerteam och bidra till vår tillväxt i rollen som Regionsäljare. Då är denna tjänst något för dig, välkommen att skicka in din ansökan idag.
   Sista ansökningsdag 2017-04-12

  • Butikssäljare Östersund

    Är du en operativt driven säljare med intresse av bygg? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Byggmaterial i Östersund söker nu en serviceinriktad säljare till butiken på 75 %. Ta chansen och bli del av Beijer Byggmaterial idag!
   Sista ansökningsdag 2017-04-04

  • Säljchef Växjö

   Som säljchef på Beijer Byggmaterial i Växjö kommer du att arbeta med att bygga varaktiga relationer med våra kunder och coacha och leda ett team med säljare. Vi söker nu dig med bakgrund inom försäljning och viljan att bidra till framgång för företagsförsäljningen på Beijer Växjö.
   Sista ansökningsdag 2017-04-12

  • Projektsäljare Kök Region Stockholm

   Är du en driven och engagerad säljare med erfarenhet av köksförsäljning/ inredning? Trivs du i en säljroll där fokus ligger på att skapa långsiktiga relationer? Missa då inte denna chans. Vi på Beijer söker nu en ny projektsäljare med inriktning kök till vår region i Stockholm. 
   Sista ansökningsdag 2017-04-12

  • Erfaren företagssäljare Järfälla

   Beijer Byggmaterial Järfälla är ett starkt säljteam med vassa mål. Vi har målsättning om att bli ännu bättre och vi söker dig som vill vara med och driva denna tillväxt tillsammans med teamet. Vad vi erbjuder? Flexibilitet i ute/ inne arbete, frihet under ansvar och såklart vårt starka varumärke som bara blir starkare.
   Sista ansökningsdag 2017-03-28

  • Företagssäljare Tumba

   Vi på Beijer söker nu dig med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam i Tumba. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2017-04-18

  • Säljare Bygglager Extra- / sommarjobb

   Har du tidigare erfarenhet från lager/sälj arbete och studerar? Söker du en extratjänst för att dryga ut kassan under kvällar, helger och under sommarmånaderna?  Beijer Byggmaterial söker nu en driftig lagersäljare till teamet i Häggvik.
   Sista ansökningsdag 2017-03-27

  • Lagersäljare Häggvik

   Har du erfarenhet av att arbeta på lager, med logistik och har truckkort? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagerarbetare på heltid till vår filial i Häggvik.
   Sista ansökningsdag 2017-04-11

  • Erfaren Företagssäljare Häggvik

   Beijer Byggmaterial Häggvik har ett starkt säljteam med vassa mål. Vi har målsättning om att bli ännu bättre och vi söker dig som vill vara med och driva denna tillväxt tillsammans med teamet. Vad vi erbjuder? Flexibilitet i ute/ inne arbete, frihet under ansvar och såklart vårt starka varumärke som bara blir starkare.
   Sista ansökningsdag 2017-04-11

  • Butikssäljare Beijer Ängelholm

   Har du erfarenhet av butiks/lagerarbete och är på jakt efter jobb med start omgående? Har du dessutom intresse för byggnadsmaterial och ser dig själv som driftig och flexibel? Då får du inte missa denna chans! Vår filial i Ängelholm söker nu dig! 
   Sista ansökningsdag Omgående

  • Butik- & lagersäljare Beijer Halmstad

   Besitter du kunskaper inom bygg och motiveras av att möta kunder i din vardag? Beijer söker nu en butik- & lagersäljare för en tillsvidareanställning i Halmstad. Ta chansen till att skaffa dig en breddad kunskap om byggnadsmaterial i ett fartfyllt jobb! Ansökningar mottages löpande, tillsättning sker så snart vi funnit rätt person. 
   Sista ansökningsdag 2017-04-10

  • Butikssäljare 50 % Beijer Hisings Backa

    Är du en operativt driven säljare med intresse av bygg? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Hisings Backa söker nu en serviceinriktad säljare till butiken för en 50 % tjänst. Ta chansen och bli del av Beijer Göteborg idag! Tillsättning omgående.
   Sista ansökningsdag 2017-04-03

  • Lagersäljare Beijer Göteborg

   Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka teamet i Göteborg. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Göteborg.
   Sista ansökningsdag 2017-04-17

  • Erfaren företagssäljare Beijer Kungsbacka

   Beijer Byggmaterial Kungsbacka har ett starkt säljteam med vassa mål. Med höga ambitionsmål för kommande år söker vi nu dig som självsäkert ska vara med och driva denna tillväxt tillsammans med teamet. Vad vi erbjuder? Flexibilitet i ute/ inne arbete, uteslutande fokus på företagskunder, frihet under ansvar och såklart vårt starka varumärke som bara blir starkare.
   Sista ansökningsdag 2017-04-09

  • Erfaren företagssäljare Beijer Trollhättan

   Beijer Trollhättan består idag av 3 säljare och ett team med vassa mål. Nästa år ska det omsättas 50 miljoner och vi söker dig som självsäkert ska vara med och driva denna tillväxt tillsammans med teamet. Vad vi erbjuder? Flexibilitet i ute/ inne arbete, arbete måndag- fredag och såklart vårt starka varumärke som bara blir allt starkare.
   Sista ansökningsdag 2017-04-09

  • Erfaren Företagssäljare Piteå

   Beijer Byggmaterial Piteå har ett starkt säljteam med vassa mål. Vi har målsättning om att bli ännu bättre och vi söker dig som vill vara med och driva denna tillväxt tillsammans med teamet. Vad vi erbjuder? Flexibilitet i ute/ inne arbete, frihet under ansvar och såklart vårt starka varumärke som bara blir starkare.
   Sista ansökningsdag 2017-04-03

  • Lagersäljare Umeå

   Beijer Byggmaterial söker stabila medarbetare – är du av rätta ”virket”
   Sista ansökningsdag 2017-03-24

  • Lagersäljare Kiruna

   Har du erfarenhet av att arbeta på lager, med logistik och har truckkort? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagerarbetare på heltid till vår filial i Kiruna.
   Sista ansökningsdag 2017-04-14

  • Lagersäljare Vikariat Kiruna

   Har du erfarenhet av att arbeta på lager, med logistik och har truckkort? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagerarbetare till vår filial i Kiruna, ett vikariat på heltid tom 7 augusti.
   Sista ansökningsdag 2017-04-14