Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • lediga_tjanster_ny_bild_header_600px.jpg
 • Är du vår nya kollega?

  Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.

  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se. Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.

  • Regionsäljchef Beijer Väst

   Beijer Byggmaterial är på jakt efter vår nya regionsäljchef i region Väst. Vad vi söker efter? Dig med gedigen erfarenhet från operativt driven B2B försäljning och dokumenterad ledarerfarenhet. Du får chansen att utveckla dina kunskaper inom försäljning/ ledarskap och genom detta förbättra vår regionförsäljning i linje med vår offensiva strategiplan.
   Sista ansökningsdag 2017-04-28

  • Head of Finance till Beijer Byggmaterial

   Beijer Byggmaterial stärker företagens befintliga kompetens inom redovisning och tillsätter en Head of Finance. Med ett huvudfokus på intern och extern finansiell rapportering & ett bidragande av stark teknisk kompetens blir du en nyckelspelare i ekonomiavdelningens ledningsgrupp under Beijers CFO.
   Sista ansökningsdag 2017-05-13

  • Demand Planner Vikariat

   Beijer Byggmaterial är inne i ett spännande skede där vi har stort fokus på varuförsörjning och vår centrala logistikfunktion. Vi söker nu en Demand Planner, ett vikariat tom 2017-12-31 med möjlighet till en fast anställning.
   Sista ansökningsdag 2017-05-05

  • Löneansvarig till Beijer Byggmaterial

   Beijer Byggmaterial är en av Sveriges starkaste spelare inom byggmaterialhandel. Vi står för kvalité, gemenskap och hög servicenivå. Nu söker vi en ersättare för vår löneansvarig som går i pension. Under senaste medarbetarundersökningen fick vår löneavdelning högsta betyg bland alla avdelningar på vårt huvudkontor och vi söker nu dig som vill vara med och fortsatt driva vår löneavdelning framgångsrikt!
   Sista ansökningsdag 2017-05-01

  • Butikssäljare 75% Beijer Skövde

   Är du en operativt driven säljare med intresse av bygg? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Skövde söker nu en serviceinriktad säljare till butiken för en 75 % tjänst. Ta chansen och bli del av Beijer idag! Start för tjänsten är juni 2017.  

   Arbetsbeskrivning
   Beijer Byggmaterial i Skövde söker nu en butikssäljare. Som butikssäljare arbetar du i huvudsak med att vara del av butiksförsäljningen vilket bl.a. innebär att hjälpa våra kunder vid deras besök och att ge råd kring våra produkter. I rollen ingår även kassaarbete, varuplock och varuvård. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå samt att du vara social då du är ansiktet utåt mot våra kunder. Rollen innebär ett fokus på sälj mot såväl privatkonsumenter och byggföretag.
   Sista ansökningsdag 2017-05-20

  • Lagersäljare Beijer Skövde

   Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak och där du är en del av ett team med härliga kollegor? Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort? Då är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Skövde!

     Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Beijer Byggmaterial söker nu lagersäljare till vår filial i Skövde. Du kommer i huvudsak att arbeta i brädgård med lagerplock under dagtid. Rollen innebär att arbeta och möta privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. 

    
   Sista ansökningsdag 2017-05-13

  • Filialchef till Beijer Eskilstuna

   Beijer Eskilstuna söker nu en ny filialchef. Som filialchef hos Beijer bär du det övergripande ansvaret för den dagliga driften & försäljningen. Vid din sida har du den lokala ledningsgruppen som består av butikschefen, lagerchefen och säljchefen. Rollen är bred och passar dig som både brinner för försäljning, ledarskap och att utveckla verksamheter till framgång. Välkommen till oss!
   Sista ansökningsdag 2017-05-12

  • Säljchef Sundsvall

   Vill du vara en av nyckelpersonerna i vår utveckling och byggnaden av en helt ny och fräsch anläggning? Vi behöver dig i vår resa och ser dig som vår drivande säljchef som tar vår försäljning till nästa nivå. Sundsvall & byggmarknaden växer och har stor utvecklingspotential - vill du vara med på !
   Sista ansökningsdag 2017-05-11

  • Lagersäljare Kalmar

   Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig för att stärka teamet i Kalmar. Tjänsten är på deltid, 75%. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkort och körkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team.
   Sista ansökningsdag 2017-05-05

  • Säljchef järfälla

   Vill du vara en av nyckelpersonerna i vår utveckling? Vi behöver dig på vår resa och ser dig som vår drivande säljchef som tar vår försäljning till nästa nivå. Stockholm och byggmarknaden växer och har stor utvecklingspotential!
   Sista ansökningsdag 2017-05-25

  • Sommarjobb butik/lager Södertälje

   Har du erfarenhet av lager/ butiksarbete och söker efter ett fartfyllt sommarjobb? Då får du inte missa denna chans! Vår filial i Södertälje söker nu dig! 

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Vår filial i Södertälje söker nu sommarpersonal till lager & butik. Du kommer stötta butiken och lagret vid behov samt heltid under sommaren. Oavsett utgångspunkt på filialen kommer ditt ansvar innebära att vara behjälplig mot våra privat- och företagskunder som besöker anläggningen. Detta kan bl.a. innebära mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta till att fullfölja kundens order och kassarbete i butik där kunden ska lämna med en gott intryck.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lager/ butiksarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du ska även gärna tycka om att arbeta flexibelt och agera handlingskraftigt när filialen behöver extra stöttning. Beijer står för teamarbete där viljan att skapa bästa möjliga relation med våra kunder genomsyras i våra värderingar. För att vara aktuell för tjänsten krävs AM eller B-körkort samt truckkort . Har du kunskap om byggnadsmaterial är detta meriterande.

   Vi erbjuder dig
   Vi erbjuder dig en flexibel tjänst i ett framgångsrikt företag som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du får även möjlighet att bredda din arbetslivserfarenhet samt bygga på din CV. Du erbjuds även arbetsmarknadsmässig lön och villkor enligt kollektivavtal.
   Sista ansökningsdag 2017-05-08

  • Lagersäljare Häggvik

   Har du erfarenhet av att arbeta på lager, med logistik och har truckkort? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagerarbetare på heltid till vår filial i Häggvik.
   Sista ansökningsdag 2017-05-23

  • Lagersäljare Beijer Malmö Arlöv

   Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka teamet i Arlöv. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Arlöv.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock under dagtid. Rollen innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom lager som t.ex. orderplock, packning och lossning samt kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. Arbetet är fysiskt krävande och innebär delvis tunga lyft.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga och arbetsmoral. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.
   Sista ansökningsdag 2017-04-29

  • Säljsupport Beijer Region Syd, Malmö

   Beijers regionsäljteam söker nu dig som brinner för att bidra till en stärkt säljkraft genom en stöttande inhouse roll. Som säljsupport kommer du att fylla du en betydande funktion i att stötta befintliga regionsäljare med uppgifter inom offerthantering, kontakt med kunder och stötta inom admin. Välkommen in med din ansökan till denna strategiska tillsättning!
   Sista ansökningsdag 2017-05-03

  • Butikssäljare Beijer Malmö Dalaplan

   Är du en operativt driven säljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Malmö söker nu en serviceinriktad säljare till en heltidstjänst i butiken. Ta chansen och bli del av Beijer idag! Tillsättning omgående.  
   Sista ansökningsdag 2017-05-25

  • Butikssäljare inom kök Beijer Ängelholm

   Är du en driven och engagerad säljare med erfarenhet av köksförsäljning och byggmaterial? Trivs du i en säljroll där fokus ligger på att göra effektiva affärer och hålla många bollar i luften samtidigt? Missa då inte denna chans. Vi på Beijer söker nu en ny butikssäljare med fokus på kök, inredning och byggmaterial till vår filial i Ängelholm.
   Sista ansökningsdag 2017-05-13

  • Regionsäljare Beijer Skåne/ Malmö

   Region syd är ett av Beijers affärstätaste områden med hård konkurrans och spännande utmaningar. I rollen som Regionsäljare på Beijer får du chansen till en aktiv och fartfylld vardag med stort fokus på relationsskapande med våra viktigaste kunder. Vi söker nu dig med en senior bakgrund inom försäljning och viljan att bidra till framgång för Region Syd i rollen som Regionsäljare inom byggnadsmaterial.
   Sista ansökningsdag 2017-05-03

  • Butikssäljare Beijer Lerum

   Är du en operativt driven säljare med intresse av bygg? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Lerum söker nu en serviceinriktad säljare till en heltidstjänst i butiken. Ta chansen och bli del av Beijer Lerum idag! Tillsättning omgående. 
   Sista ansökningsdag 2017-05-23

  • Internal Control Manager

   Har du en bakgrund inom revision med ett stort intresse för intern kontroll? Vill du vara delaktig i att driva och utveckla ramar och processer istället för att enbart granska? Då kan denna tjänst vara något för dig!
   Sista ansökningsdag 2017-05-04