Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • lediga_tjanster_ny_bild_header_600px.jpg
 • Är du vår nya kollega?

  Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.

  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se. Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.

  • Företagssäljare Karlstad

   Vi på Beijer söker nu dig med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam och vår anläggning i Karlstad. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2017-07-18

  • Butikschef Karlstad

   Beijer Karlstad söker nu en säljande butikschef som är med och driver filialen till fortsatt framgång. Vi söker nu dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service & personalarbete. Missa inte chansen att bli del av Beijers offensiva satsning.
   Sista ansökningsdag 2017-06-29

  • Lagerchef Örebro

   Är du en lagspelare som ser förändringar som en möjlighet och som är en skicklig ledare med förmåga att både motivera och utveckla personal? Är du strukturerad och gillar ordning & reda? Vill du vara med i ett nytt, spännande och utvecklande skede? Då kan denna tjänst vara något för dig!
   Sista ansökningsdag 2017-07-19

  • Lagersäljare sommar Beijer Kalmar

   Studerar du och söker ett jobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Kalmar söker nu en lagersäljare som ska stärka teamet under sommaren på 75 %.  Ta chansen och ansök till tjänsten idag!  Start för tjänsten är så snart som möjligt.
   Sista ansökningsdag 2017-07-03

  • Lagersäljare Beijer Växjö

   Trivs du bra inom lager men saknar kundkontakt? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till en roll som lagersäljare. Tjänsten är en ersättningsrekrytering för tidigare lagersäljare som klivit upp i en roll som företagssäljare.  Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor & kunder. Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Växjö.

   Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
   Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen på brädgården med lagerplock under dagtid. Rollen innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

   Vi söker dig som
   Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.
   Sista ansökningsdag 2017-06-29

  • Lagersäljare kväll Södertälje

   Har du erfarenhet av att arbeta på lager med plock och logistikuppgifter och har truckkort? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagerarbetare till vårt lager till vår filial i Södertälje.
   Sista ansökningsdag 2017-06-30

  • Butikssäljare Lissma

   Är du en driven säljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Beijer Lissma söker nu en serviceinriktad säljare till ett vikariat i butiken. Ta chansen och bli del av Beijer idag! Tillsättning omgående. 
   Sista ansökningsdag 2017-07-12

  • Företagssäljare Lissma

   Vi på Beijer söker nu dig med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam och vår anläggning i Lissma. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2017-07-12

  • Lagersäljare Umeå

   Beijer Byggmaterial söker stabila medarbetare – är du av rätta ”virket”
   Sista ansökningsdag 2017-07-28

  • Företagssäljare Umeå

   Vi utökar vår proffssäljavdelning och söker nu dig med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam och vår nya anläggning i Umeå. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2017-07-28