Beijer Byggmaterial AB
Skriv in ditt postnr för att se korrekt
sortiment & lagerstatus!

Lediga tjänster

 • Beijer_logo_BDSB_rgb.jpg
 • Är du vår nya kollega?

  Beijer växer så det knakar, därför letar vi ständigt efter nya talanger till våra roller. Vi består idag av 66 filialer och 7 regionkontor som gör att möjligheterna är stora för dig som söker en karriär med chans till personlig utveckling och avancemang runt om i Sverige. Har du kanske en gedigen erfarenhet från branschen eller vill gå från snickare till säljare inom byggmaterial? Kunskap är vårt signum och hos oss kan du nå din fulla potential i roller som butiksäljare, företagssäljare, regionsäljare, proffssäljchef, lagerchef, butikschef eller filialchef.

  Kontakta Beijers HR avdelning så kan din fartfyllda och spännande utmaning inom Beijer starta. I samarbete med rekryterande chef runt om i landet ser vi till att alla ansökningar granskas och hanteras. Ansökningstiden varierar mellan 3-5 veckor och för att hålla en kvalitativ rekryteringsprocess utför vi telefonintervjuer innan vi väljer att bjuda in till intervju. Efter intervju är vi måna om att ge dig återkoppling och om du har frågor finns vi alltid till ditt förfogande. För roller som regionsäljare, företagssäljare och chefspositioner inbegrips även tester för att stärka vikten av match mot roll.

  Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med byggvaruhus över hela Sverige. Beijer Byggmaterial förser både byggbolag, hantverkare och privatkunder med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter 5,5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda. Beijer ingår i koncernen Wolseley plc., som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika.

  För alla övriga lediga tjänster på Beijer, se nedan.

  För intresseanmälning hänvisar vi till vår rekryteringsmail: rekrytering@beijerbygg.se. Märk ämnesraden med den stad du söker dig till.

  • Transportledare Beijer Göteborg

    Besitter du intresse och ambition inom logistikplanering, försäljning, och problemlösning?
   Ta då denna chans, Beijer Göteborg söker nu dig. Se information nedan och skicka in din ansökan idag. Start så snart som möjligt!

   Som Transportledare på Beijer sitter du på en unik post. Som transportledare är du en spindel i nätet och tillsammans med din tranportledarkollega arbetar ni nära såväl kunder som lagersäljare på filial för att säkerställa bästa leverans och transport av byggmaterial från filialen i Göteborg till arbetsplatser i Göteborg med omnejd.

   Arbetsuppgifter:

   • Ansvara för kontakt med slutkund angående planering med transporter & önskemål
    Sista ansökningsdag 2018-02-13

  • Proffssäljchef Beijer Växjö

   Beijer Växjö söker nu en proffssäljchef med målet att operativt driva försäljningen tillsammans med befintliga säljare med målet att utveckla företagsförsäljningen lokalt i Växjö. Vi söker dig som framförallt motiveras av att driva försäljning på ett föredömligt och energiinriktat sätt. Lika viktigt ser vi dock på ledaregenskaper. Läs mer nedan!
   Sista ansökningsdag 2018-02-15

  • Säljare Kundtjänst - Häggvik

   Säljare Kundtjänst - Häggvik
   Sista ansökningsdag 2018-01-31

  • Lagerchef Beijer Uddevalla

   Är du en ledare & lagspelare som ser förändringar som en möjlighet? I rollen som lagerchef är du del utav den lokala ledningsgruppen i Uddevalla och ansvarig för lagerdelen på filialen samt personalen på lagret. Du blir med andra ord en viktig nyckel till att filialens transport, logistik och personal drivs mot den mest framgångsrika utvecklingen för filialen. Är du dessutom en person som drivs av utmaningar? Se nedan & skicka in din ansökan idag!
   Sista ansökningsdag 2018-02-07

  • Företagssäljare Beijer Kalrskrona

   Vi på Beijer satsar och tror på vår företagsförsäljning likt vår personals utveckling. Teamet i Karlskrona söker nu en ny säljare som ska stärka teamet.  Besitter du kunskap inom området och är intresserad av att bli del att ett företag som värnar om vår varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart du funnit rätt person.
   Sista ansökningsdag 2018-01-31

  • ERP Koordinator Beijer Byggmaterial

   Vad innebär ERP-rollen på Beijer? ERP på Beijer är grunden till allt som säljs inom Beijer. Denna roll och avdelning påverkar, förändrar & skapar insikter som sätter avtryck på hela företaget. Mer coolt blir det inte. Senaste åren har vi dessutom krattat manegen och vi har kommit långt, kanske till och med längst i vår bransch. Besitter du branschkunskap + Excelkunskap = Välkommen!
   Sista ansökningsdag 2018-01-31

  • Företagssäljare Beijer Piteå

   Beijer Byggmaterial Piteå växer och har ett starkt säljteam med vassa mål. En av våra målsättningar är att hela tiden bli lite bättre. Därför söker vi dig som vill vara med på denna tillväxt tillsammans med oss. Vad vi erbjuder? Flexibilitet, härliga arbetskamrater, utvecklingsmöjligheter, frihet under ansvar och såklart vårt starka varumärke som bara blir starkare.
   Sista ansökningsdag 2018-02-12

  • Butikschef Beijer Uddevalla

   Beijer Uddevalla söker nu en butikschef som tillsammans med filial-, lager- & proffssäljchef ska driva filialen till fortsatt framgång. Beijer Uddevalla söker du dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service & personalarbete. Missa inte chansen att bli del av Beijers offensiva satsning i Uddevalla.

   Butikschef på Beijer:

   Sista ansökningsdag 2018-02-06

  • Företagssäljare Hässelby

   Vi söker nu dig  med ambition, teamkänsla och resultatdriv till vårt säljteam och vår anläggning i Hässelby. Du får chansen att vara en del av ett engagerat team i en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika bygghandelsföretag. Är detta din nya utmaning? Sök tjänsten idag.
   Sista ansökningsdag 2018-02-12