SNABBVÄG TILL

Boken Ljudboken Poddar Reklamfilmer

Har du jobbat hemma hos någon som står och bevakar varenda steg du tar? Eller som vill hjälpa till trots att de lider av grav tumme mitt i handen? Eller som hela tiden ändrar sig och vill flytta fönstren trots att fasaden är färdigspikad? Eller någon som bara går upp i rök när fakturan ska betalas?

I ”Bygga åt idioter” hittar du rövarhistorier som hantverkare hittills bara berättat för varandra. Stifta bekantskap med kundtyper som Bluffaren, Projektledaren, Pedanten och många fler. Du som hantverkare kommer att skratta igenkännande. Alla andra kommer möjligen att fnissa generat.

Vi på Beijer har tagit fram denna bok för att skapa debatt om tendensen att slentrianmässigt kritisera hantverkare. Enligt Beijer möter hantverkare ofta oskälig kritik i sin yrkesvardag, där deras yrkeskompetens inte respekteras eller tas på allvar. För att uppmärksamma problemet släpper Beijer boken ”Bygga åt idioter” som belyser kundsituationerna ur hantverkarnas perspektiv. Boken lyfter 13 humoristiska kundtyper och ger tips på hur man som hantverkare kan hantera de besvärliga situationer och konflikter som ibland uppstår mellan hantverkare och kund. Beijer bygger dom som bygger!

HANDBOKEN OM JOBBIGA KUNDER OCH HUR DU HANTERAR DOM

Klicka på "Menu" och sedan "Episodes" för att se alla kapitel.
Ljudboken finns även där poddar finns.

 

Har du fördomar om hantverkare? Här kommer historier från den andra sidan! Adam Alsing träffar hantverkare som berättar dråpliga historier om märkliga kunder de jobbat hos. Beijer bygger dom som bygger!

Avsnitt 1: ”Ju närmare havet desto sketnare folk”

Martin och Kristoffer berättar vilka som alltid bjuder på fika - och vilka som inte ens betalar fakturorna och behandlar sin hantverkare som skräp. Vidare hör vi om svårigheterna att bygga kök hemma hos ett swingerspar.

Avsnitt 2: ”Använd hinken”

Kakel-Perra berättar om när han jobbade hemma hos en Ingenjör från ABB och det äckligaste han varit med om. Snickar- Peter berättar om en ”Snåljåp" som föll på eget grepp.

REKLAMFILMER