Du har inga varor i din kundvagn

VÄLKOMMEN TILL BEIJERS
SPECIALISTCENTER: GRUND OCH ANLÄGGNING

Fullt sortiment och expertis för din bästa lösning!

Nu har vi satsat stort på vårt specialistcenter Beijer GRUND OCH ANLÄGGNING med målet att leverera branschens snabbaste, bästa och bredaste sortiment kring allt som rör ditt grundbygge!

Vårt breda sortiment och våra experters långa erfarenhet säkerställer alltid konkurrenskraftiga leveranser – oavsett förutsättningar som leverantörsval, miljökrav och konstruktioner.

Under kategorin Grund Villa/Garage hittar du det som behövs för att lägga grunden till din villa eller garage. Behöver du förslag på vilka material som fungerar bäst eller bara tips och råd från en specialist inom ämnet, hittar du det du behöver här.

Under Grund Projekt har vi samlat allt för de projekt som inte ingår under villa och garage, som exempelvis större grundprojekt.


Vår process är enkel:

Oavsett om det gäller en grund till villa, garage eller en projektgrund använder vi oss av samma arbetsprocess för att förenkla för både dig och oss.

Skulle ni vilja komplettera så har vi ökat Beijers grundsortiment på filial för att kunna hjälpa till på snabbaste sätt.

Har projektet särskilda krav på miljö eller spårbarhet så tillgodoser vi självklart det.

Skicka ritningar, spec eller
önskad mängd till oss

Vi går igenom leveransförut-
sättningar och olika
varianter på lösningar

Vi återkommer med offert
enligt önskemål

Efter lagd order ser vi till
att leveranser sker
smidigt och projektet blir lyckat