Du har inga varor i din kundvagn

VÄLKOMMEN TILL BEIJERS
SPECIALISTCENTER: FÖNSTER & DÖRR

Vi brinner för att leverera en helhet till våra kunder!

Genom vårt samarbete med de bästa producenterna kan vi ge dig som kund en komplett leverans. En viktig del i en lyckad verksamhet.

Vi samarbetar med alla ledande leverantörer. Vi har också Byggmaterialhandelns största Centrallager, vilket innebär att du har möjlighet att få din produkt med snabba leveranser.

Under kategorin Projekt hittar du den information du behöver veta kring Fönster & Dörr-projekt eller ett större projekt med fönster.

Under kategorin Villa hittar du istället rätt information och specialistkompetens för Fönster & Dörr-projekt som ska ske på villor.

Läs vår broschyrVår process är enkel:

Oavsett om det gäller ett fönsterbyte till villa, eller dörr till garage eller en projekt med fönster och dörrbyte använder vi oss av samma arbetsprocess för att förenkla för både dig och oss.

Vi har utökat våra samarbeten vilket gör att vi har många alternativ av producenter och därmed ökat Beijers sortiment, på vårt centrallager har vi kunnat utöka lagerorder på dörrar för snabba leveranser, för att kunna hjälpa till på snabbaste sätt.

Vi har också ett eget varumärke på både fönster och dörrar som ger oss möjlighet till ytterligare sortiment med kvalitet till rätt pris.

Har projektet särskilda krav på miljö eller spårbarhet så tillgodoser vi självklart det.

Skicka ritningar, spec eller
önskad mängd till oss

Vi går igenom leveransförut-
sättningar och olika
varianter på lösningar

Vi återkommer med offert
enligt önskemål

Efter lagd order ser vi till
att leveranser sker
smidigt och projektet blir lyckat

Fönster & dörr