Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag
Vår affärsidé |

Vår affärsidé

Om Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 108 byggvaruhus och kakelbutiker över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 9 miljarder SEK och har ca 2400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland

Vår affärsidé

Beijer Byggmaterial ska vara hela Sveriges Byggpartner genom att erbjuda våra kunder produkter, tjänster och lösningar som är tillförlitliga, enkla och relevanta. Med hög kunskapsnivå och rådgivning gör vi våra kunder mer konkurrenskraftiga. Vi bygger dom som bygger.

Trygga affärer

Vi har tilldelats Trippel-A diplom för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem. Beijer är ett av 30 792 företag som når upp till kraven, av Sveriges totalt 310 986 aktiebolag (2009)

Bygg hela vägen med oss

Allt från golv till nock, från ytterdörr till friggebod, från altan till innergolv. Oavsett vad våra kunder behöver så finns det hos oss. Vi har både välkända produkter och egna prisvärda märken. Vår prisidé är väldigt enkel: låga priser, men inte till vilket pris som helst. Oavsett pris ska våra kunder alltid kunna lita på att vi aldrig tummar på kvaliteten. Vi har också ett väl utvecklat tjänsteutbud som bland annat innehåller logistiklösningar, produktanpassning, byggrådgivning, digitala tjänster, affärsstöd och utbildningar. Allt för att våra kunder ska ha en så bra arbetsvardag som möjligt.   

Vi ska vara branschens nummer 1 inom hållbart byggande

Vi stöttar våra kunders miljötänk och vårt huvudmål är att underlätta för dem i deras hållbarhets- och miljöarbete. Beijers miljöarbete börjar redan på inköpsavdelningen och slutar inte förrän kundens projekt är besiktigat och byggpärmen inlämnad. Vi är spårbarhetscertifierade enligt FSC® och PEFC® vilket betyder att vi säljer certifierat virke. Vi är också miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Beijer är ett kompetensföretag

När våra kunder kontaktar oss ska de alltid få proffsig och kunnig hjälp, oavsett om de ska bygga ett helt hus eller bara köpa lite skruv. De ska känna att vi har den kunnigaste personalstyrkan i branschen! Ingen fråga är för krävande, dum eller konstig. Vi finns på plats för att de ska kunna känna trygghet i sitt byggande.