Du har inga varor i din kundvagn

VÄLKOMMEN TILL BEIJERS
SPECIALISTCENTER: FASAD & BETONG

Vi är störst i Sverige på puts, tegel och betong

Fasad & Betong är ett helhetskoncept gällande fasadbyggen och renoveringar från norr till söder. Vi har många års erfarenhet och kunskap inom en mängd olika områden. Självklart är vi en miljöanpassad verksamhet med hållbart byggande i fokus. 

Tillsammans har vi en bred erfarenhet från många olika komplexa byggprojekt som gör oss tillförlitliga och säkra i våra leveranser. Vi behärskar alla metoder och produkter.
Vi erbjuder ett brett produktsortiment från ledande leverantörer vilket gör att du har allt det du behöver samlat på ett ställe.

Vårt erbjudande:
• Projektplanering
• Rådgivning
• Teknisk support
• Miljökrav

Fasad & Betong

Bläddra gärna i vår broschyr nedan:

Läs broschyren

Vår process är enkel:

Oavsett om det gäller fasad till en villa eller flerbostadshus använder vi oss av samma arbetsprocess för att förenkla både för er och oss.

Skulle ni vilja komplettera så har vi ökat Beijers fasadsortiment på utvalda filialer för att kunna hjälpa till på snabbaste sätt.

Har projektet särskilda krav på miljö eller spårbarhet så tillgodoser vi självklart det.

Vi går alltid in i ett projekt med målsättningen att aktivt delta i planeringen. Innan själva bygget inleds, sätter vi oss därför tillsammans med dig som kund i ett startmöte där vi går igenom projektets specifika förutsättningar. Därefter planerar vi gemensamt beställningar, produktlösningar och leveranser med mera.

Skicka ritningar, spec eller
önskad mängd till oss

Vi går igenom leveransförut-
sättningar och olika
varianter på lösningar

Vi återkommer med offert
enligt önskemål

Efter lagd order ser vi till
att leveranser sker
smidigt och projektet blir lyckat