Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag
Enkla kontoret |

Enkla kontoret

Beijer Projektverktyg förenklar projekthanteringen för dig som hantverkare så att mer tid kan spenderas med att tjäna ytterligare pengar i nya projekt, umgås med din nära och kära eller något helt annat!

Beijers projektverktyg, Enkla kontoret, är ett kraftfullt administrativt projektverktyg för byggare som bygger. Enkla kontoret är verktyget för dig som vill förenkla din projekthantering, så att du kan lägga mer tid på det du faktiskt tycker är roligt, och på att få in mer pengar till dig och ditt företag!

Vi på Beijer satsar stort på att underlätta för hantverkare genom digitala tjänster. Med Enkla kontoret får du en bra överblick över hur ditt företag presterar under projektets gång. Dessutom kan du, efter projektets slut, se över vad du har gjort bra, och vad som eventuellt behöver förbättras till nästa projekt. På så sätt får du full kontroll över din verksamhet

Med Enkla kontoret får du ett digitalt kontor som du kommer åt i mobil, surfplatta och webb. Det innebär att du kan jobba mer effektivt. Här kan du samla tidrapporter, material, kontaktuppgifter, arbetsmoment och dokument. Dessutom har du möjlighet att på ett professionellt sätt spara bilder till alla dina projekt – antingen för att dela med kunder eller för att använda själv.

Du kan enkelt fakturera direkt i verktyget och på så sätt få in pengar i bolaget snabbare och enklare. Du kan dessutom vara helt säker på att ÄTA-jobb inte missas och att du får betalt för allt material som använts. För att göra din bokföring ännu enklare kan du smidigt integrera Enkla kontoret med de ledande bokföringssystemen på marknaden.

Personalliggare

Med Enkla kontoret ingår en appbaserad personalliggare. Den kan enkelt och smidigt användas direkt i din telefon eller surfplatta. Du kan alltså sköta dina in- och utstämplingar på ett enkelt sätt. Du kommer enkelt igång med personalliggaren eftersom den inte kräver någon ytterligare installation som kortläsare eller övrig hårdvara. Självklart så uppfyller personalliggaren kraven från Skatteverket.

Enkla Kontoret

Enkla Kontoret är som det låter, det enkla verktyget för dig att sköta all din administration. Du samlar alla dina offerter, tidrapporter, projekt, fakturor och mycket mer under ett och samma tak. Enkla kontoret gör alltså ditt administrativa mer digitalt och då även effektivt. Det ger dig mer tid över till det du hellre gör och ökar kontrollen över din verksamhet.

Hantverksdokument

Med Enkla Kontoret får du dessutom tillgång till vår dokumenttjänst för hantverkare som dig. I denna hittar du ett brett urval av mallar som enkelt kan fyllas i och laddas ner direkt på datorn, mobilen eller surfplattan. Självklart kan du även spara dina dokument som utkast och ladda ner när du är helt färdig.

Vill du öka lönsamheten i ditt företag? Då är det ett måste att ha koll på all administration. Att använda dig av Enkla kontoret ger dig dessutom ett seriöst intryck inför dina kunder vilket gör att de gladeligen återkommer när det är dags för nästa projekt.

Läs mer om Beijer Projektverktyg här.