Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag
RAW FÖNSTER |

RAW FÖNSTER

GODA UTSIKTER FÖR SNABBA FÖNSTERLEVERANSER

Nu kan du få flera av våra kvalitetsfönster från RAW levererade inom två veckor! Välj mellan 3-glasmodeller i trä eller trä med aluminium. Allt till konkurrenskraftiga priser och med 10 års garanti. Beställ en ansiktslyftning till huset och välj mellan 4 600 olika fönster.

TVÅ VECKORS LEVERANSTID

TRÄ ELLER TRÄ/ALUMINIUM?

Alla RAW-fönster och -altandörrar finns i trä samt i trä/aluminium. Traditionellt har trä alltid varit förstahandsvalet för fönster och våra RAW-träfönster och -altandörrar är av högsta kvalitet i lamellimmad och fingerskarvad furu, impregnerade med Flowco Rolls vattenbaserade skyddsmedel.

Om du letar efter ett fönster eller en altandörr som kräver väldigt lite underhåll, finns det även en variant av RAW-fönster och -altandörrar med trä invändigt och aluminiumbeklädnad utvändigt. Du får alla fördelarna med det naturliga utseendet och känslan av trä inomhus, samtidigt som fönstren skyddas från vädret på utsidan med pulverlackad aluminium.

HITTA DITT NYA RAW-FÖNSTER ELLER DIN NYA RAW-ALTANDÖRR

Alla med 3-glas isolerruta 42mm

10 ÅRS GARANTI

  • 10 års garanti gäller för:
  • Rötskador på vår fabrik ytbehandlade trädetaljer.
  • Kondens mellan glas i isolerglaskassetter.
  • Fönstret och beslagningens funktion*

* År 1–5 full funktionsgaranti / År 6–10 skickas ersättningsmaterial Sprickor i glas omfattas inte av vårt garantiåtagande. Tillbehör: 2 års funktionsgaranti gäller för tillbehör.

VRIDFÖNSTER

14 dagars leveranstid

FÖNSTER MED FAST KARM

14 dagars leveranstid

ALTANDÖRRAR

14 dagars leveranstid