Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag

KLUBBEN FÖR PROFFSKUNDER

KLUBBEN FÖR PROFFSKUNDER

Skriv ut

SÄTTER GULDKANT PÅ HANTVERKARENS VARDAG!

Beijer erbjuder en av marknadens bästa Kundklubbar för dig som proffskund. Vi vet att ni våra Proffskunder jobbar hårt varje dag och vill därför belöna er. Här får ni poäng på alla köp* i alla våra butiker och på vår Ehandel.

HUR FUNGERAR KUNDKLUBBEN?

Medlemskapet är kostnadsfritt och du får poäng på alla dina köp. Du har inte något medlemskort utan allt sköts med ditt kundnummer. Medlemskapet är för företag med 110 anställda och firmatecknare ansöker. När ni logg ar in på beijerbygg.se så hittar du Kundklubben under Mina Sidor. Här ser du din nivå, hur långt det är kvar till nästa samt ditt poängsaldo. Det finns tre olika nivåer, brons, silver och guld. Nivåerna baseras på inköp per anställd gjorda under rullande 12 månader.

Poängen som tjänas ihop kan du sen spendera i vår proppfulla poängshop med över 1500 produkter, på events, utbildningar mm. Du kan även samla poäng genom någon av våra 250 poängpartners.

Guld - 4 poäng/kr
Silver - 2 poäng/kr
Brons - 1 poäng/kr

HUR BLIR MAN MEDLEM?

Är du redan kund hos Beijer och har ett inlogg till beijerbygg.se så ansöker du enkelt under Mina Sidor efter att du logg at in. Där fyller du bara i ansökningsformuläret och godkänner villkoren så är det klart!

Saknar du ett inlogg så kan du enkelt ansöka om inloggningsuppgifter på beijerbygg.se! Sen gå till Mina Sidor och fylla i ansökningsformuläret och godkänner villkoren så är det klart!

Är du inte redan kund hos oss på Beijer så börjar du med att ansöka om att bli företagskund på beijerbygg.se! Sen loggar du in på beijerbygg.se och går till Mina Sidor, fyller i ansökningsformuläret och godkänner villkoren så är det klart!

Skulle inte rubriken Kundklubben dyka upp under Mina Sidor går det bra att skicka ett mejl till kundservice@beijerbygg.se.

*gäller ej direktköp.