Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag

PROJEKTERING

PROJEKTERING

Skriv ut

HITTA RÄTT PRODUKTER TILL ERT PROJEKTET

Projektering för fönster och dörrar handlar mycket om att hitta rätt produkter och specifikationer utifrån generella krav och BBR-regler samt projektspecifika krav som är unika för det enskilda projektet. Allt detta hjälper vi med glädje till med. Vi är uppdaterade kring regelverken och försöker alltid hitta lösningar som gynnar totalekonomin och det tekniska resultatet i projektet.

Om vi får vara med i projekteringsstadiet får vi chansen att hitta lösningar som ger kostnadsbesparingar och förhindrar besiktningsanmärkningar.

Vi granskar sedan handlingar i offertstadiet, vid revideringar och i en slutlig genomgång inför orderläggning/ produktion. Detta kräver många gånger kontakt med arkitekter och konsulter för att få ändringar och förbättringar godkända.

I den slutliga genomgången går vi tillsammans med kund igenom varje fönster/dörr i detalj för att säkerställa ett bra slutresultat. I samband med detta går vi gärna igenom leveransplan och behov av logistiklösningar. Lägenhetspackningar eller våningspackningar är vanligt idag. Om fönstren ska levereras till en stomfabrik behöver vi orderlägga och leverera fönstren betydligt tidigare än om de ska till byggplats, så det är viktigt att det är bestämt innan produktion hur, när och vart leveransen ska.

Vår specialistkompetens gör att kunden inte behöver vara expert på fönster eller dörrar för att göra en lyckad affär och lyckas med sin projektleverans. Vi erbjuder den expertisen och servicen.

KONTAKT

Kontakta din säljkontakt på region eller filial om du inte har kontaktuppgifter direkt till specialistsäljavdelningen innan. Ni kan självklart nå oss vi växeln i Beijers kundservice också.