Du har inga varor i din kundvagn

SPECIALISTAVDELNINGAR

Låt våra specialsiter hjälpa dig med ert projekt

På Beijer kan vi allt om byggmaterial och din personliga säljare kan hjälpa med dig allt ifrån stomme, tak, golv m.m. Men inom flera områden har vi valt att ha en säljkår som är helt specialiserad på ett visst område och därmed har möjligheten att vara helt pålästa om det senaste inom leverantörsval, konstruktion och funktioner. Det gör att vi kan vara en leverantörsneutral rådgivare som alltid kan rekommendera vad som passar ett specifikt projekt.

Vår Fasad & Betong avdelning består av 3 specialistcenter i Stockholm, Malmö och Göteborg. Här kan du få hjälpa med fasadanalys, färgbrytning och projektplanering. Utöver dessa specialistcenter har vi ett 30-tal specialiserade filialer runt om i landet och säljkår på ca 50 personer som bara finns till för att hjälpa mur- och puts entreprenörer.

Vår Fönster & Dörr avdelning består av en säljare som stöttar och hjälper både våra filialer och våra kunder när det kommer till avancerade montage av fönster eller dörrpartier. Här hittar våra kunder expertis inom säkerhetsdörrar, helglasadfasad och olika miljövärden.

Våra tjänster

Specialistavdelningar