Du har inga varor i din kundvagn
Privat Företag

Track & Trace

TRACK & TRACE

Skriv ut

Beijer jobbar för att förenkla för dig och att du ska vara säker på att få din leverans när du behöver den. Med vårt nya Track & Tracesystem ger vi dig information i realtid om var din transport befinner dig så du kan planera för mottagandet.

Beijer är först i branschen med ett rikstäckande arbetssätt där vi använder ett system för digital transportplanering och uppföljning. Systemet har ett kartverktyg som visualiserar leveranspunkter och på så sätt förenklar planeringsprocessen att samleverera. Det minskar körsträcka per order och därigenom miljöpåverkan.

Som en del i vårt kvalitetsarbete följer vi kontinuerligt statistik där vi kan se hur vi har klarat tidspassningar och hur stor andel order som har resulterat i restorder. Detta nyttjar vi sedan för att bli ännu bättre.

FÖLJ DIN LEVERANS

Du får två SMS i anslutning till din leverans. Det första skickas när transportbilen lastas och det andra när bilen är på väg till dig.

I det andra SMSet får du även en kartbild där du kan följa var bilen befinner sig, samt en estimerad tid när leveransen ska komma fram.

För att säkerställa att SMSen kommer till rätt person behöver du kontrollera det telefonnummer som finns angivet på ordern.

För oss är det jätteviktigt att våra leveranser kommer i tid, det är lönsamt både för oss och för kunden. Vi tycker att det är superskönt att vi kan följa leveransen för då kan vi planera vår dag utifrån det.

- Mikael Martinsson, Snickare på Dryft

FÖRDELAR

  • Automatisk leveransavisering via SMS
  • Leveransspårning i realtid
  • Minskad miljöpåverkan genom effektiv samleverans

VILL DU VETA MER?

Din lokala Beijerkontakt kan förse dig med mer information om Beijers nya Track & Trace-system.