Du har inga varor i din kundvagn

20% rabatt på all garderobsinredning från Pelly System

Pelly System har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947 – smart förvaring baserad på skandinavisk designtradition.

Med flexibla förvaringssystem för hemmets alla rum kan du skapa en förvaringslösning exakt efter dina behov. Produkterna monteras snabbt och enkelt med hjälp av bärlist och hängskenor. Sedan kan du komplettera med konsoler, klädstänger, tråd- eller trähyllor, byxutdrag, utdragsramar med korgar, skohållare, krokar och bok- och gavelstöd.

Det är alltså bara fantasin som sätter förvaringsbegränsningen!

Under hela September 2022 lämnar vi 20% rabatt på all inredning från Pelly System. Nu är det alltså ett ypperligt tillfälle att skapa ordning och reda!

Läs mer om produkterna på www.pelly.se

Färdiga inredningsförslag

För att göra det enklare för dig som har ett behov av en förvaringslösning har vi tagit fram färdiga inredningsförslag för vår vägghängda inredning. Här kan du välja mellan trådhyllor eller trähyllor och olika mått. Givetvis kan du utgå från ett förslag och sedan komplettera det efter just dina behov.

Klicka här för att se Pelly System färdiga inredningsförslag

Hyllsystem och vägghängd inredning för hemmets alla rum

Med ett hyllsystem från Pelly System kan du skapa ditt eget dressingroom eller kanske en smart inredning ditt skafferi, förråd eller annat rum där du önskar ordning och reda. Du monterar enkelt hyllsystemet med hjälp av bärlist och hängskenor och skapar snabbt och enkelt en effektiv förvaring.

Du bygger ditt hyllsystem med snygga hyllplan i trä eller med praktiska trådhyllor i lackat stål. Sedan kan du med fördel komplettera hyllorna med utdragsramar och korgar.

Anpassa slutligen ditt hyllsystem exakt som du önskar genom att enkelt montera klädstänger, skohållare och byxutdrag.

Klicka här för att läsa mer om Pelly Systems vägghängda inredning

Ge din befintliga garderob ett lyft

Vi har både trådkorgar och exklusivare korgar i finmaskigt meshmaterial för din befintliga garderob. Båda varianter av korgar finns både i vitt och silver. Du kompletterar korgarna med skenor. Korgarna passar till garderober med utvändig bredd 40, 50 eller 60 cm.

Klicka här för att se hur du ger din befintliga garderob ett lyft