Du har inga varor i din kundvagn

Enklare arbete med klimatdata

Med hållbarhet som en central del i strategin är Beijer med och driver utvecklingen framåt i branschen. Genom vårt digitala klimatverktyg kan kunderna enkelt få en överblick över sin klimatpåverkan och skapa en klimatkalkyl.

Det är ett verktyg som är en del av en stor satsning Beijer gör inom digitalisering och hållbarhet och ett projekt som involverat många av våra engagerade medarbetare. En av alla inblandade är Carina Erlandsson, vår e-handelschef.

Carina berättar kort om hur de tog det här projektet från skiss till produkt.

- Allt har sin utgångspunkt i att nya kundkrav kräver nya lösningar. Vi samlade ihop personer från flera olika avdelningar på Beijer, alla med olika kompetenser och befattningar. Tillsammans lyckades vi identifiera hur vi skulle kunna skapa ett ledande digitalt verktyg inom klimatpåverkan.

Genom gediget teamwork, högt i tak och många långa diskussioner gick vi från klarhet till klarhet och är extremt nöjda och stolta över den produkt vi tillsammans har skapat, då den verkligen kan göra skillnad. Skillnad genom klimatsmarta val och att ”det ska vara lätt att göra rätt” för alla våra hantverkare där ute.

BeijerNews

Vill du veta mer om vad du kan göra med Beijers nya klimatverktyg? Få reda på alla bra funktioner som kan förenkla din vardag genom att klicka här!

Vill du ha en snabb överblick över klimatverktyget och hur du går till väga? Kika på vår instruktionsfilm nedan: