Du har inga varor i din kundvagn
Förvaring garage & förråd |

Förvaring garage & förråd

Det är inte bara med ordning och reda i hemmet du mår bra - även i garage och förråd kan du få till en härlig struktur på dina nödvändigheter. Inte bara för att du lättare ska kunna hitta det du vill ha i rätt säsong - utan även för att motivationen ska öka för att använda dina garage- och förrådssaker.


HA DINA TRÄDGÅRDSREDSKAP REDO NÄR DET BLIR SÄSONG

När du skapar dig en struktur bland trädgårdsredskapen skapas också en motivation till att använda dem. Du får en tydlig överblick över allting och du vet alltid vart de ska hängas tillbaka. Oavsett om det är mindre eller större redskap.

Förvaring sovrum

Foto: Elfa

Förvaring sovrum

Foto: Elfa


ÄR DU EN FRILUFTSMÄNNISKA SOM BEHÖVER ORDNING PÅ SAKERNA?

Är friluftslivet något somlockar dig? Skapa dig då en plats enbart för dina aktivitetsredskap såsom skidor och tillbehör, campingsaker och annat som kan tänkas passa i din förvaring. Att ha en bestämd plats för dessa saker skapar ett lugn inför varje säsong.


HA VERKTYG OCH TILLBEHÖR LÄTTILLGÄNGLIGA

Med verktygen iordning samt dess tillbehör, både smått och stor, kommer du lättare få saker gjort. Ha ordning ner till minsta lilla skruv och vardagen med sin fix och trix kommer bli mycket enklare (och roligare).

Förvaring garage

Foto: Elfa


SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA FÖR DITT FÖRVARINGSUTRYMME I GARAGE & FÖRRÅD

Du har möjlighet att skräddarsy din förvaring utifrån det tänkta utrymmet.Både från Elfa och Pelly finns det flexibla lösningar. En bärlist skruvas fast på väggen. På bärlisten hänger du sedan hängskenor som du kompletterar med konsoler, utdragsramar, korgar, klick-in hyllor och de tillbehör du behöver för att ge varje redskap sina smarta och praktiska plats.

Få hjälp med planering och mätning, se även vårt sortiment nedan.

Se produkter från Elfa Se produkter från Pelly