Du har inga varor i din kundvagn
Förvaring kontor |

Förvaring kontor

Under pandemin som var fick hemmakontoret ett uppsving och självklart vill man ha så smidiga och praktiska lösningar som det går för att kunna sitta hemma och arbeta. Förutom att du säkerligen vill ha ett praktiskt kontor - är även ett snyggt kontor viktigt för motivationen.


FÅ PLATS MED DET DU BEHÖVER PÅ DITT KONTOR

Med en vägghängd och flexibel förvaringslösning kan du göra plats för det du behöver, oavsett om det är dator, pärmar, böcker eller annat som du vill pryda med - som till exempel en blomma/växt.

Förvaring kontor

Foto: Elfa

Förvaring kontor

Foto: Elfa


DÖRREN - EN SMART YTA FÖR FÖRVARING

Dörren används för att skilja två rum åt och glöms ofta bort att de faktiskt kan användas till något mer. Ett bra tips är att använda förvaringsskena längs med dörren för att även här få till en bra och smidig förvaring.


HAR DU INTE PLATS MED ETT HELT RUM FÖR KONTORET?

En väldigt smart lösning för detta är att istället dela av ett rum med skjutdörrar och skapa ett kontorsutrymme bakom. Det gör det enkelt att skapa sig ett arbetsutrymme, som även går att “gå ifrån” och stänga när arbetsdagen är slut. Vilket nästan ger en känsla av att gå till kontoret på riktigt.

Förvaring kontor

Foto: Elfa


SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA FÖR ATT SKAPA DITT SMARTA HEMMAKONTOR

Du har möjlighet att skräddarsy din förvaring utifrån det tänkta utrymmet. Både från Elfa och Pelly finns det flexibla lösningar. En bärlist skruvas fast på väggen. På bärlisten hänger du sedan hängskenor som du kompletterar med konsoler, utdragsramar, korgar, klick-in hyllor och de tillbehör du behöver för att skapa ett smart och praktiskt kontor hemma.

Välj även till skjutdörrar skräddarsydda från Mirro, Elfa eller Pelly.

Få hjälp med planering och mätning, se även vårt sortiment nedan.

Se produkter från Elfa Se produkter från Pelly