Du har inga varor i din kundvagn
Smart med skjutdorrar |

Smart med skjutdorrar

Skjutdörrar gör din förvaring mer praktiskt i och med att du kan stänga in och dölja det som är innanför. Men skjutdörrar är så mycket mer idag än något som bara ska dölja din garderob - den är en designklick i hemmet. Eller varför inte använda den som en snygg och praktisk rumsavkiljare?


ANVÄND SKJUTDÖRRAR SOM RUMSAVDELARE

Det är inte bara till förvaringslösningar som skjutdörrar passar till utan kan även smidigt användas för att dela av ett rum för att skapa ytterligare ett rum.

Förvaring sovrum

Foto: Elfa

Förvaring sovrum

Foto: Mirro


SPARA YTA MED SKJUTDÖRRAR

När du använder skjutdörrar istället för öppningsbara dörrar sparar du in en hel del yta eftersom de inte behöver ytan framför sig. Du kan även välja om du vill att de ska smälta in med den vanliga väggen eller sticka ut.


ANVÄND SKJUTDÖRRAR MED GLAS FÖR EN EXKLUSIV KÄNSLA

Skjutdörrar idag har utvecklats mycket från förr. Idag är det så mycket mer än en dörr som ska dölja förvaringen - den delar av rum och den kan se ut i princip hur som helst. Vad vill du skapa med dina skutdörrar?

Förvaring garage

Foto: Elfa


SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA FÖR ATT FÅ DINA SKJUTDÖRRAR PÅ PLATS

Du har möjlighet att skräddarsy din förvaring och dina skjutdörrar utifrån det tänkta utrymmet. Både från Elfa, Mirro/Pelly finns det flexibla lösningar som kan användas både för förvaringsutrymmen och som rumsavkiljare.

Vill du ha hjälp med planering och mätning, kom in till närmsta byggvaruhus för rådgivning.
Kolla även in Mirro/Pellys filmer under "Byggbeskrivning" för att få information hur du ska mäta.