Du har inga varor i din kundvagn
Förvaring sovrum |

Förvaring sovrum

När det gäller garderober och övrig förvaring i sovrum vill man att det ska vara snyggt, praktiskt, enkelt att hitta och helt enkelt kunna hålla ordning och reda - samtidigt som man vill kunna gömma det bakom ett par snygga skjutdörrar. Få inspiration och tips nedan för hur förvaring i sovrum kan planeras.


FÖRVARA DINA KLÄDER OCH ACCESSOARER PÅ HYLLOR OCH I LÅDOR

Variation ger en mer lekfull och organiserad garderob. Genom att blanda hyllor med olika djup, olika typer av lådor och hängförvaring kan du få en bättre överblick över dina saker.

Förvaring sovrum

Foto: Elfa

Förvaring sovrum

Foto: Elfa


ANVÄND SKJUTDÖRRAR FÖR ATT DÖLJA FÖRVARINGEN

Ibland önskar du kanske en garderob som är öppen - men många gånger kan det vara skönt att dölja innehållet med snygga och praktiska skjutdörrar.


ETT SNEDTAK PASSAR UTMÄRKT FÖR ATT FÅ TILL EN BRA FÖRVARING

Har du ett snedtak i sovrummet som du inte vet hur du ska inreda med? Det passas faktiskt utmärkt att planera för förvaring här. Med noga mätning och planering kan du använda nästan vilket område som helst hemma.

Förvaring sovrum

Foto: Elfa


SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA FÖR DITT GARDEROBSUTRYMME I SOVRUMMET

Du har möjlighet att skräddarsy din förvaring utifrån det tänkta utrymmet. Både från Elfa och Pelly finns det flexibla lösningar. En bärlist skruvas fast på väggen. På bärlisten hänger du sedan hängskenor som du kompletterar med konsoler, utdragsramar, korgar, klick-in hyllor och de tillbehör du behöver för att ge varje plagg och accessoar den plats som du önskar. Det finns även många små smarta lösningar för ännu bättre förvaring som avskiljare i lådor och olika typer av hängare.

Välj även till skjutdörrar skräddarsydda från Mirro, Elfa eller Pelly.

Få hjälp med planering och mätning, se även vårt sortiment nedan.

Se produkter från Elfa Se produkter från Pelly