Du har inga varor i din kundvagn
Förvaring tvätt & städ |

Förvaring tvätt & städ

I tvättstugan vill man ha ordning på vilka kläder som är rena och vilka som är smutsiga - samtidigt som du vill ha ordning på vilka rengöringsmedel som är till tvätt och vilka som är till städning. Det finns många orsaker till att ha en bra och praktiskt förvaring i ett rum som används så pass mycket i vardagen.


SKILJ PÅ TVÄTTDELEN OCH STÄDDELEN

Genom att skapa ordning i tvätt- och städstugan kommer din vardag på så mycket enklare. Du hittar vad du ska ha när du ska ha det och det har sin bestämda plats. Inga trånga utrymmen där det fastnar elelr ramlar.

Förvaring kontor

Foto: Elfa

Förvaring kontor

Foto: Elfa


DÖLJ ENKELT RENGÖRINGSMEDEL OCH REDSKAP

Med täckta korgar och lådor kan du enkelt gömma undan de saker du inte vill ska synas ut i rummet. Passa även på att gör utrymme för en praktiskt källsortering där du dela upp vad som kastas vart.


VILL DU ENKELT HA ÖVERSYN ÖVER DINA STÄD-, KÖK- OCH TVÄTTREDSKAP

Använd öppna lådor och hyllplan där du enkelt kan hålla koll på vad du har vart. Du kan även sätta smidiga lappar för att ännu enklare komma ihåg vart saker ska läggas tillbaka.

Förvaring kontor

Foto: Elfa


SÅ HÄR GÅR DU TILLVÄGA FÖR ATT SKAPA DIN PRAKTISKA TVÄTT & STÄD

Du har möjlighet att skräddarsy din förvaring utifrån det tänkta utrymmet.Både från Elfa och Pelly finns det flexibla lösningar. En bärlist skruvas fast på väggen. På bärlisten hänger du sedan hängskenor som du kompletterar med konsoler, utdragsramar, korgar, klick-in hyllor och de tillbehör du behöver för att skapa ett smart och praktiskt kontor hemma.

Välj även till skjutdörrar skräddarsydda från Mirro, Elfa eller Pelly.

Få hjälp med planering och mätning, se även vårt sortiment nedan.

Se produkter från Elfa Se produkter från Pelly