Du har inga varor i din kundvagn

RAW FÖNSTER

RAW fönster RAW fönsterVikten av att ha energieffektiva fönster

Husets fönster är av stor betydelse och otäta fönster kan släppa ut så mycket som 35% av värmen i ett hus. Ofta är det fönsterglasen och gammalt montage som släpper genom luft, dåliga tätningslister och otätheter som uppstått mellan karm och båge samt dålig isolering runt fönstren. Det finns idag energimärkta kvalitetsfönster där kraven ligger på att skapa välisolerade och täta fönster för att undvika energiutsläpp i högsta möjliga mån. U-värdet på ett fönster ger svar på hur energieffektiva de är – ju lägre siffra på U-värdet desto bättre.

HITTA DITT NYA RAW-FÖNSTER / DIN NYA RAW-ALTANDÖRR

Alla med 3-glas isolerruta 42mm

10 ÅRS GARANTI, gäller för:

  • Rötskador på vår fabrik ytbehandlade trädetaljer.
  • Kondens mellan glas i isolerglaskassetter.
  • Fönstret och beslagningens funktion*

* År 1–5 full funktionsgaranti / År 6–10 skickas ersättningsmaterial Sprickor i glas omfattas inte av vårt garantiåtagande. Tillbehör: 2 års funktionsgaranti gäller för tillbehör.

SKYDDA UTSIDAN MED ALUMINIUM

Alla RAW-fönster och -altandörrar finns i trä samt i trä/aluminium. Traditionellt har trä alltid varit förstahandsvalet för fönster. Våra RAW-träfönster och -altandörrar är av högsta kvalitet i lamellimmad och fingerskarvad furu, impregnerade med Flowco Rolls vattenbaserade skyddsmedel.

Om du letar efter ett fönster eller en altandörr som kräver väldigt lite underhåll, finns det även en variant av RAW-fönster och -altandörrar med trä invändigt och aluminiumbeklädnad utvändigt. Du får alla fördelarna med det naturliga utseendet och känslan av trä inomhus, samtidigt som fönstren skyddas från vädret på utsidan med pulverlackad aluminium. 

RAW FÖNSTER FAST U-VÄRDE 1.0

Ett RAW-fönster som passar fint i det moderna hemmet och håller kvar husets värme. Kommer med fast karm, ett 3-glasfönster och 3-glas isolerkassett, 42 mm tjocklek. 

Utvändig kulör: Vitmålad
Yta: Trä, utvändig aluminium
P-märkt

SE PRODUKTEN HÄR
RAW fönster
RAW fönster

RAW FÖNSTERDÖRR U-VÄRDE 1.2

Med RAW fönsterdörr får du en dörr av hög kvalité med 3-glas isolerkassett med två lågemitterande glas (energiglas) och ett floatglas.  Dörren kommer med en tröskel i hårdträ med aluminiumprofil utåt för minimalt underhållsbehov och skydd mot slitage.

Utvändig kulör: Vitmålad
Yta: Trä, utvändig aluminium och
polystyren EPS200 täckt med 4 mm HDF
P-märkt

SE PRODUKTEN HÄR

RAW VRIDFÖNSTER U-VÄRDE 1.1

Med ett RAW vridfönster får du ett fönster som är enkelt att använda och ger en smart funktion. Fönstret öppnas utåt, har 3-glasfönster och 3-glas isolerkassett, 42 mm tjocklek.

Kulör: Vitmålad
Yta: Trä, utvändig aluminium
P-märkt

SE PRODUKTEN HÄR
RAW fönster