Du har inga varor i din kundvagn

Just nu har vi 30% rabatt på NorDans sortiment.

Välkommen in i ett av våra byggvaruhus, eller besök vår ehandel för att ta del av erbjudandet!

Erbjudandet gäller t o m 5/6

NorDan |

NorDan

NorDan har producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara, sedan företagets etablering 1926

" NorDan Gruppen har i mer än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterat i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrarEN VIKTIG ARBETSGIVARE

Våra fabriker är nyckelföretag i de lokala samhällena där vi är etablerade. NorDan AB har idag runt 400 medarbetare fördelade på ledning, försäljning och marknad, produktion och produktutveckling.

KVALITET AV TRADITION

NorDan har producerat innovativa produkter av hög kvalitet med trävirke som viktigaste råvara, sedan företagets etablering 1926. Även om mycket har skett på området när det gäller produktionstekniker garanterar vi hög kvalitet på hantverket vi levererar. Vi har lång tradition av kvalitet, något som våra fabriker i Tanum, Bor och Kvillsfors är tydliga bevis på.

EUROPEISK NÄRVARO

Huvudmarknaden för NorDan är Norge, Sverige, Storbritannien och Irland. Huvudkontoret till NorDan Guppen ligger på Moi i södra Rogaland, Norge. Företaget har fabriker i Norge, Sverige, Danmark, Polen och Baltikum. För NorDan AB betyder den internationella dimensionen att företaget exporterar produkter från de svenska fabrikerna till övriga NorDan marknader, liksom vi importerar NorDan produkter från företagets fabriker i andra länder till den svenska marknaden.

VÅRT SORTIMENT

VRIDFÖNSTER TANUM TRÄ/ALUMINIUM
Finns i flera varianter
Bredd fönstermodul (dm) 
18.0

Höjd fönstermodul (dm) 
12.0

U-värde (W/(m².K)) 
0.91
NorDan