Du har inga varor i din kundvagn

Skapa skydd och fina detaljer i trädgården

Staket, spaljé & skärmar Staket, spaljé & skärmar

PRYD TRÄDGÅRDEN MED SPALJÉER, staket & SKÄRMAR

En egenbyggd spaljée till blomlådan eller en snygg skärm som ger insynsskydd, lä till altanen eller bara en snygg karaktär till din trädgård. Det går att sätta sin fantasi till hur man vill använda dessa. Oavsett hur du vill pryda med dessa så har de både bra funktioner och ger en fin design. Med klätterväxter på en fin spaljée kommer trädgården kännas mer levande.

Se vårt utbud av
staket & skärmar

Skapa liv med klätterväxter och spaljéerAtt ha något som en växter och buskar kan klättra på kommer ge dem nytt liv. De kommer bli mer frodiga och stora och rama in din trädgård i en naturlig känsla.
Du kan antingen köpa färdiga spaljéer i många olika utföranden. Men en spaljée är även ett roligt och relativt enkelt hemmaprojekt.
De går att antingen att sätta upp på dina odlings- eller blomlådor, bakom en redan existerande buske som behöver lite stöd, vid din trall som lä och insynsskydd eller varför inte på förrådsväggen för att skapa grönska? Det finns många platser det går att placera spaljéer på.

På Beijer säljer vi inga färdiga spaljéer, men har flera skärmväggar som fungerar precis lika bra. Vi har såklart även löst virke och annat material som fungerar perfekt när man vill bygga sin egen.


Se våra spaljéer/skärmar >

Se våra tillbehör till spaljé/skärm >
Staket, spaljé & skärmar

Klä in din trädgård eller uteplats med staket som passar digAntingen vill man rama in sin trädgård med staket, mur eller häck. Ibland Kanske både staket och häck för designen. Oavsett hur du väljer att göra skapar det en fin avgränsning till grannarna.

Innan du bestämmer staket bör du veta vad du vill att staketets funktion ska vara. Ska det endast fungera som avgränsare eller ska det även fungera som ett insynsskydd? Vill du ha ett staket i metall som du inte behöver behandla, eller vill du ha det traditionella trästaketet? Ska staketet sitta runt hela trädgården eller ska den endast rama in uteplatsen.

På Bejer har vi ett brett utbud för att du ska kunna välja det om passar dig. Vi har även glasräcken som med fördel använda runt sin uteplats, vilket ger avskärmning samtidigt som du kan njuta av att kunna se utsikten.


Se våra trästaket med tillbehör här >

Se våra metallstaket med tillhörande grind >

Se glasräcken och olika tillbehör här >
Staket, spaljé & skärmar
Attefallshus & stugor

Tips!

Vill du bygga dina egna stöd för växter, staket med grind eller andra typer av skärmar? Kolla in våra byggbeskrivningar nedan.