Du har inga varor i din kundvagn
Båstadgruppen |

Båstadgruppen

Vi gör våra kunders och användares arbetsdag tryggare och enklare. I Båstadgruppen ingår också TopSwede, ATG, Monitor och Sandryds/South West.

Up to every challenge

Vi gör våra kunders och användares arbetsdag tryggare och enklare.


En ständig strävan framåt
Båstadgruppens grundläggande egenskaper, till exempel kvalitet, sträcker sig ända tillbaka till 1907 och våra rötter i Båstadtoffeln. Under snart 120 år, i takt med att fler verksamheter har tillkommit, har vi utvecklat en hög servicenivå med fokus på att alltid vara tillgängliga. Fast vår viktigaste egenskap har alltid stått fast – vi strävar efter att förbättra oss själva och på så sätt påverka branschen. Vi kan påstå att vi var tidiga, kanske först, med mycket: sportig design på arbetsskor, dammodeller och många innovativa detaljer på arbetskläder, ett integrerat hållbarhetsarbete och inte minst digitala verktyg. Idag är många av dessa förändringar något som hela branschen jobbar efter.

På senare tid har även omvärlden drivit vår förändring. Våra samarbetspartners, återförsäljarna, blir allt större med bredare behov i en allt snabbare arbetstakt. De som använder våra produkter kräver högre komfort och moderiktig design på individanpassade plagg och skor. Dessutom har vi fortsatt vårt viktiga arbete att ligga före med hållbarhet och socialt ansvar, allt eftersom kraven ökat.

För att bli en mer komplett nyckelleverantör har vi breddat verksamheten och gått samman med först Sandryds/South West, ledande inom profil och lättare arbetskläder och därefter Top Swede, prisutmanaren med högsta kvalitet på arbetskläder för tuffa jobb. Dessutom representerar vi ATG, ledande på handskar, i Norden och Baltikum, samt ett antal andra välkända partnervarumärken.

För en enklare och säkrare vardag se ett samlat sortiment nedan;

SÄKRA JOBB