Du har inga varor i din kundvagn

Ett 100% vattentätt och komplett väggsystem!

Med ett brett sortiment erbjuder Fibo ett 100 procent vattentätt väggsystem för bad, kök och andra rum där väggarna behöver extra slitstyrka och lätt kunna rengöras. Väggskivorna kommer i fullformat och klickas enkelt ihop med Fibo Aqualock. Systemet är godkänt enligt Boverkets Byggregler och skivorna kommer med en garanti på 15 år.

Fibo väggskivor i badrummet eller köket?

Med Fibos väggsystem bygger du en badrumsvägg fem gånger snabbare eller förnyar ditt kök på en eftermiddag! Fibo väggsystem består av högtrycks laminerade skivor som monteras direkt på bjälkar eller befintliga väggar. Skivan kan enkelt klickas tillsammans med Fibos egen Aqualock. Detta ger dig en kostnadseffektiv lösning utan att behöva kompromissa med designen. Väggpanelerna finns i ett brett sortiment, inspirerad av modern skandinavisk design. Se urvalet.

Fibo Väggskivor
Se hela sortimentet
Fibo Kitchen Board
Se hela sortimentet
Hitta rätt tillbehör
Se hela sortimentet

BÄSTSÄLJARE

BASTA
Avsedd att användas som vattentätt ytskikt på väggar i våtutrymmen
TJOCKLEK 
11 mm

UTFÖRANDE 
Olivegreen

DEKOR 
M6060
BASTA
Fibo
1 Paket = 2.98 M2
M2
Paket
BASTA
Avsedd att användas som vattentätt ytskikt på väggar i våtutrymmen
TJOCKLEK 
11 mm

UTFÖRANDE 
London

DEKOR 
M6015
BASTA
Fibo
1 Paket = 2.98 M2
M2
Paket
BASTA
Kitchen Board väggpanel.
TJOCKLEK 
11 mm

UTFÖRANDE 
Copper

DEKOR 
K00
BASTA
Fibo

Fördelar med Fibo

Varför välja Fibo?

  • Enkel montering
  • Fem gånger snabbare än kakel
  • Säkert och godkänt system
  • Miljövänlig lösning
  • Hållbar kvalitet i alla led

Så enkelt monterer du Fibo

Väggsystemet monteras genom att först sätta upp profiler som utgör väggsystemets ramverk. Därefter monteras skivorna upp, alla skarvar tätas med Fibos Fibo Seal. Tillbehör finns dessutom för att underlätta installationen. Fibo väggsystem är lika lätt att montera som det är att kontrollera: Skivor i full höjd klickas ihop med Fibo Aqualock som praktiskt taget ger dig osynliga skarvar. Med Tätskiktet på framsidan behöver du aldrig att bekymra dig för osynliga skador på väggen bakom

Se våra monteringsfilmer:

En kvalitetsprodukt för miljön

Miljömedveten produktion är en självklarhet för oss. Därför uppmanar vi till hållbara åtgärder som reducerar användningen av resurser och material. Vi använder bara underleverantörer som lever upp till våra egna krav om återvinning i alla led. Vårt engagemang för hållbarhet finns i allt vi gör. Fibos väggskivor produceras av certifierad och förnybart trä, kommer med egna EPD’er och ger extrapoäng för byggprojekt som ska miljöcertifieras efter BREEAM-NOR.

Är det svårt att rengöra Fibo?

Det är lätt att hålla Fibo rent och du slipper smuts som brukar fastna i kakelfogen. Använd en ren trasa och varmt vatten. Vid hårt sittande smuts kan du använda rengöringsmedel utan slipmedel. Du finner mer information i våra instruktioner om underhåll.

Hur beräknar jag hur mycket Fibo-material jag behöver?

Mät väggens totala längd, inkluderat fönster och dörrar. Dela därefter väggens totallängd med 0,6. Summan är antal skivor du behöver. Varje paket innehåller två skivor. Kom ihåg tillbehör.

Är Fibos skivor godkända för användning i våtrum?

Ja, våra skivor är godkända för montering i våtrum.

Kan jag montera Fibo direkt på kakel?

Fibo får inte monteras direkt på kakel. Då Fibo-skivorna är godkända som fuktspärr så måste alltså gammal fuktspärr bakom skivorna tas bort.