Du har inga varor i din kundvagn
Finja |

Finja

Ett stort småföretagande

Finja Betong är ett svenskt familjeföretag vars resa startade med ett förvärvat grustag i skånska Finja 1957. Addera en stor portion kunskap, engagemang och mod och du har dagens företag – ett av landets främsta inom betongbranschen. På Finja värdesätter vi närheten till våra kunder och vi finns på ett flertal orter i Sverige. Vi växer ständigt men den snabbfotade handlingskraften hos det lilla ursprungliga företaget finns kvar och vi utvecklar kontinuerligt nya produkter och återinvesterar i moderna produktionsanläggningar. Allt för att hålla oss i god form och fortsätta vår resa på bästa möjliga sätt. Nedan finner ni en kort presentation av våra främsta produktområden. För mer information om vårt sortiment och hur vi arbetar med miljö- och hållbarhetsfrågor är ni varmt välkomna till vår webbplats.


Finja Betong Finja Betong Finja Betong Finja Betong


Block, grund och cellplast

I vårt produktutbud finns en mängd olika lättklinkerblock, både isolerade och oisolerade, till ytter- och innerväggar samt till murning under mark. Vi tillverkar också kompletta grundsystem med element till alltifrån villor och garage till industribyggnader, skolor och kontor. Även högkvalitativ cellplast ingår och kan med fördel användas för isolering av grunder, fasader, väggar och tak.

Finja betong

 


Golv, fix och fog

Vårt breda golvsortiment är framtaget för marknadens höjda krav i bostäder, skolor och offentliga byggnader. Produkterna håller hög teknisk kvalitet och delas in i avjämning, golvbruk, handspackel och industri. Vi har även fix- och fogprodukter för plattsättning. Samtliga våra fästmassor klarar golvvärme och vår snabbtorkande, frostsäkra och flexibla kakel- och klinkerfog finns i tre varianter.

Finja betong

 


Fasad, puts och färg

Vi erbjuder fasadputssystem till alla typer av byggnader, oavsett skick, stomme och geografiskt läge. I sortimentet finns tre varianter med mineralull som isolering/putsbärare, ett ROT-putssystem för fasader som ska renoveras utan att befintlig puts rivs samt ett sockelputssystem för murade och gjutna socklar. Våra fasadputssystem kan alla ytbehandlas med ädelputs, ytputs eller fasadfärg.

Finja betong

 


Torrbruk

Finja har ett av marknadens mest kompletta utbud när det kommer till torrbruk och vi strävar ständigt efter att öka intresset för murat och putsat byggande. Vi har ett gediget sortiment för användning vid såväl murning och putsning som gjutning och lagning. Produkterna produceras på våra fabriker och det enda du behöver göra är att tillsätta vatten och blanda.

Finja betong

VÅRT SORTIMENT