Du har inga varor i din kundvagn

KÖP ETT PAR VINTERKÄNGOR I ETT AV BEIJERS
BYGGVARUHUS OCH FÅ EN SKÖN MÖSSA PÅ KÖPET!*

Ta del av erbjudantet

Köp ett par JALAS 1378 Heavy Duty vinterkängor - en varmfodrad skyddskänga för vintern, utformad för mycket kalla eller hala förhållanden. Få en mössa på köpet värde 688 kr (550 kr exkl moms)!

Se produkt
Köpet går endast att göra på våra Säkra Jobb-avdelningar. Här erbjuds även en fotskanning med JALAS Foot Stop Service. Det görs en detaljerad skanning av dina fötter så att det blir lättare att bestämma vilka skor och sulor som passar just dig.

kampanj jalas

* Gäller endast köp i butik med Säkra Jobb hos: Nacka, Bromma, Haninge, Häggvik, Södertälje, Uppsala och Norrtälje.
Erbjudandet gäller t o m 16/12 2022
Jalas |

Jalas

JALAS® skyddsskor upprätthåller den höga nivå på kvalitet, komfort och säkerhetsfunktioner som varit vårt signum ända sedan 1916.

JALAS® skyddsskor

JALAS ® designar och konstruerar högkvalitativa, tekniskt avancerade skyddsskor i världsklass.
JALAS ® upprätthåller den höga nivå på kvalitet, komfort och säkerhetsfunktioner som varit vårt signum ända sedan 1916.

Historien om JALAS ® började i byn Jokipii i Finland, och det är fortfarande där som design, utveckling och tillverkning sker. Vårt fokus är att skapa en säkrare arbetsdag utan skador och att förbättra den allmänna hälsan och välbefinnandet hos både anställda och arbetsgivare. Alla fötter är olika och varje yrke har sina specifika utmaningar. Därför erbjuder vi ett heltäckande sortiment av skydds- och yrkesskor.

JALAS A PREMIUM BRAND BY EJENDALS

Jalas / Ejendals

JALAS FSS - Foot Stop Service. Detaljerad FOTskanning - på några sekunder

På Beijers byggvaruhus som har Säkra Jobb-avdelningar finns även JALAS FSS. Hit kan du komma för att göra en skanning av dina fötter för att hitta rätt sko och sula som passar just dina fötter. JALAS har tagit ett helhetsgrepp på skor och innersulor. JALAS Footstop Service gör detaljerade skanningar av dina fötter – fotvalv, pronation, tryckpunkter och storlek – så att det blir lättare att bestämma vilka skor och sulor som passar dig. Och resultaten är tillgängliga på några sekunder. I och med att passa fötter med rätt skor och sulor kan man undvika framtida skador på grund av felaktig belastning på fötterna.

BEHÅLL CERTIFIERINGARNA FÖR DINA JALAS SKYDDSSKOR OCH INNERSULOR

Alla JALAS-produkter har certifierats enligt EN ISO 20345 eller EN ISO 20347 och uppfyller de nödvändiga internationella säkerhetskraven.

DU HITTAR JALAS FOOT STOP SERVICE I FÖLJANDE BEIJER BUTIKER:

Nacka, Bromma, Haninge, Häggvik, Södertälje, Uppsala och Norrtälje.

Jalas / Ejendals

VÅRT SORTIMENT