Du har inga varor i din kundvagn
Mirro |

Mirro

Med måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning från Mirro kan du skapa din drömförvaring. Tillverkningen sker i Småland.

Sedan över 20 år erbjuder Mirro måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredningar i en mängd olika material. Tillverkningen sker i småland.

Skjutdörrar

Skjutdörrar från Mirro måttanpassas efter ditt utrymme både på höjden (upp till 3500 mm) och på bredden (upp till 1470 mm per skjutdörr). De olika skjutdörrsmodellerna finns med många olika ytor och levereras med kullagrade tak och golvhjul. Tak- och golvskena är tillverkade i aluminium.

Inredning

Garderobsinredningen från Mirro har en 22 mm tjock stomme av trä och finns i två olika djup (300 mm och 510 mm). Du får garderobsinredningen måttanpassad på både bredden och höjden så att den passar in på bästa sätt där du önskar i ditt hem. Du kan välja mellan fyra olika melaminytor: vit, vit ek, antracit och valnöt struktur. Komplettera din förvaringslösning med hyllor, lådor och korgar i flera bredder och varianter. Det finns dessutom en mängd olika snygga och smarta tillbehör som byxutdrag, speglar, krokar m.m. för att du ska kunna höja din förvaringslösning till en helt ny nivå.

www.mirro.se kan du läsa mer om produkterna och även besöka Planeringsverktyget där du kan designa dina unika måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning.
Måttanpassade skjutdörrar i glas