Du har inga varor i din kundvagn

NORDSJÖ TESTSTAION

Nordsjö one super tech
Nordsjö one super tech

Nordsjö One Super Tech

En färg med självrengörande egenskaper


 

Nordsjö One Super Tech är vår bästa vattenburna fasadfärg med lång hållbarhet som också är miljömärkt med Svanen. De självrengörande egenskaperna innebär att regnvatten sköljer bort smuts från fasaden och kan därmed minska grogrund för påväxt.

Tillsammans med en mycket bra vidhäftning, kulörbeständighet och täckförmåga, har vi även sett till att förenkla och förlänga resultatet av ditt måleriarbete. Sköter du fasaden enligt våra rekommendationer får du en färg som har en livslängd på upp till 16 år.

 

Se produkt
Nordsjö |

Nordsjö

Under mer än 100 år har generationer av duktiga yrkesmålare valt att arbeta med Nordsjö färg

Köp målarfärg, grundfärg, lack och spackel från Nordsjö hos Beijer.

Nordsjö grundades 1903 under namnet Nordström och Sjögren. Under åren har mängder med svenska hus målats med vår färg. Fina gamla trähus i skärgården, nya radhus, moderna villor, skolor och arbetsplatser. Kökssoffor, fönster, väggar, golv, trädgårdsmöbler, tak med mera. Under mer än 100 år har generationer av duktiga yrkesmålare valt att arbeta med Nordsjö färg. Vi ser det som en självklarhet att kunna erbjuda Nordsjös produkter hos oss på Beijer.

Nordsjö, en del av Akzo Nobel

Nordsjö ingår i AkzoNobel koncernen. AkzoNobel är ett mångkulturellt företag som förser kunder över hela världen med färg och kemi. Akzo Nobel har för närvarande 55 000 medarbetare i över 80 länder. Huvudkontoret ligger i Nederländerna. AkzoNobel är världens ledande färgföretag med verksamhet i 60 länder och ca 22 000 anställda i färggruppen.

Nu är det dags att renovera dörrar och fönster

Vid målning av dörrar och fönster är det viktigt att vara noga med förarbetet och välja rätt typ av färg och inte minst kulör, för att framhäva fasaden på bästa sätt. Vi rekommenderar Nordsjö Tinova Door & Window och hos Beijer kan vi bryta din färg till flera tusen olika kulörer.

Förarbete

Innan målningsarbetet kan börja måste man skrapa bort all löst sittande färg och kitt. Mattslipa återstående färg och gråträ.
 

  1. När förarbetet är gjort impregneras alla trärena ytor och kittfals med Nordsjö Tinova Wood Base Oil som motverkar röt- och blånadssvamp, att fukt tränger in i träet eller att det bildas sprickor. Om det är ett nytt omålat fönster behandlas hela bågen med Nordsjö Tinova Wood Base Oil.
  2. För bra vidhäftning för färg och kitt är det viktigt att hela bågen grundas med Nordsjö Tinova Exterior Primer. Kitta när grundfärgen har torkat.
  3. Avsluta fönstermålningen med att måla två gånger med Nordsjö Tinova Door & Window. Den går att bryta i valfri kulör och torkar på 2 timmar så att du kan stänga fönstret på kvällen utan risk att den klibbar ihop.
Nordsjö färg
Nordsjö färg

Tips!

Överbliven färg kan användas till att måla utemöbler eller andra trädetaljer utomhus.

Nordsjö färg

Nordsjö Tinova Wood Base Oil
Tinova Wood Base OilBPR är en icke filmbildande grundningsolja som tränger in i träet och motverkar fuktupptagning samt minskar risken för sprickor. Endast för användning ovan mark som förebyggande behandling på trä mot rötsvamp och blånadssvamp.

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Tinova Primer Exterior
Svanenmärkta Nordsjö Tinova Primer Exterior är en vattenburen grundfärg avsedd för ny- och underhållsmålning av träkonstruktioner utomhus och säkrar optimal vidhäftning på efterföljande behandling. Grundfärgen tränger in i underlaget och motverkar fuktinträngning och sprickbildning.

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Tinova Door & Window
Tinova Dörr- och fönsterfärg är en snabbtorkande fönsterfärg vilket gör att du kan måla klart dina dörrar och fönster på en dag. Glans och kulör håller betydligt längre än traditionell fönsterfärg.

Köp produkt

Måla fasad med Nordsjö


En fasad av trä öppnar flera möjligheter, ska den täckmålas, laseras eller något mittemellan? Här förklarar vi skillnaden mellan de olika produkttyperna och ger dig råd i valet av produkt utifrån vilket slutresultat kunden förväntar sig.

Är fasaden målad sedan tidigare rekommenderar vi att man fortsätter med samma typ av färg som fasaden är målad med tidigare. Är huset inte målat sedan tidigare är det viktigt att kunden får råd kring vilket resultat de olika färgtyperna ger.

Nordsjö färg

Laserande färg
Laserande färger är perfekt alternativ när man vill framhäva träets utseende och låta dess struktur och ådringar synas igenom och bidra till helheten. Huset behåller den äkta träkänslan, dock ska man tänka på att kulören påverkas av det underliggande träet och kan därför upplevas olika. Vi rekommenderar därför att man provar kulören på en bit av samma panel för att se hur slutresultatet kan bli.

Laserande kulörer blir lite mörkare för varje behandling, så det är viktigt när man ska lasera om sitt hus att du ber om en svaglasyr hos din Nordsjö-återförsäljare, vilket innebär att man tillsätter lite mindre pigment i lasyren.

Vi rekommenderar Nordsjö Tinova Transparent Exterior som är en högteknologisk lasur med lång hållbarhet avsedd för utomhusmålning av fasader och snickerier. Nordsjö Tinova Transparent Exterior ger liv i ditt trä och gör att strukturen och ådringen framhävs. Nordsjö Tinova Transparent Exterior är en halvmatt lasyr som framhäver träets struktur som ger en vacker finish.

Vill man hellre använda en traditionell tjärlasyr för fasader och snickerier ger Nordsjö Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior en hållbar och vacker yta. Även den går att bryta i en valfri kulör.

Täckande färg
Täckande färg innebär precis som namnet antyder att färgen täcker träet och det går inte att se trästrukturen. Den täckande färgen bidrar till längre hållbarhet och kulörstabilitet, vilket gör att underhållsintervallen blir långa.

Vår högkvalitativa täckfärg Nordsjö One Super Tech har självrengörande egenskaper som ser till att hålla ytan ren och snygg i alla väder året om då ytan sköljs ren när det regnar, vilket i sin tur kan ge en minskad grogrund för påväxt.

Täcklasyr - Mitt emellan alternativet
Vill man ha kvar trästrukturen men ändå ha en ”täckande” yta, så är det en täcklasyr man ska välja. En annan skillnad mot lasyren är att kulören inte påverkas av det underliggande träet.

Vår rekommendation är Nordsjö Tinova Excellent Exterior som framhäver ytans trästruktur och ger samtidigt täckfärgens jämna yta på gamla och nya träfasader. Vidhäftningsförmågan gör den särskilt lämplig till ommålning utomhus av tidigare laserat trä.

Nordsjö färg

Nordsjö Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior
Nordsjö Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior är en högteknologisk lasur med lång hållbarhet avsedd för utomhusmålning av fasader och snickerier. Nordsjö Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior ger liv i ditt trä och gör att strukturen och ådringen framhävs. Nordsjö Tinova Wood Base Oil tillsammans med Nordsjö TinovaTraditional Tixett Transparent Exterior resulterar det i en livslängd på upp till 5 år.

Köp produkt

Nordsjö färg

Nordsjö Tinova Transparent Exterior
Nordsjö Tinova Transparent Exterior är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat och innehåller biobaserat material (52% av den totala mängden organiskt kol är biobaserat material, uppmätt enligt ASTM D6866-22, vilket utgör 19% av det totala innehållet).

Köp produkt

Måla med Nordsjös rekommenderade system


 

Oavsett val av produkt så måste man måla fasaden i vårt rekommenderade system för en lång hållbarhet och ett resultat som håller sig vackert år efter år.

Gör såhär:

  1. Tvätta fasaden ren från mögel, pollen och annan ytbeläggning med Nordsjö Original Hustvätt. Vid ommålning är det en fördel att även tvätta med Nordsjö Original Målartvätt som tar bort föroreningar, fettbeläggningar och smuts för att få en bättre vidhäftning.
  2. Om fasaden varit målad eller laserad tidigare ska löst sittade färg skrapas av och gråträ slipas ner.
  3. Impregnera trärena ytor med Nordsjö Tinova Wood Base Oil för att skydda fasaden mot angrepp av röt- och blånadssvamp samt sprickbildning. Om det är en helt ny fasad som inte målats tidigare, är det en fördel att impregnera hela ytan men framför allt utsatta delar som tex. ändträ.
  4. Täckmåla eller täcklasera: Vid täckmålning grundmålas hela fasaden med Nordsjö Tinova Primer Exterior. Den säkrar optimal vidhäftning på efterföljande behandling. Grundfärgen tränger in i underlaget och motverkar fuktinträngning och sprickbildning. Avsluta med att måla två gånger med slutstrykningsprodukten.

Lasera: Efter impregnering med Nordsjö Tinova Wood Base Oil, lasera fasaden två gånger med Nordsjö Tinova Transparent Exterior eller Nordsjö Tinova Traditional Tixett Transparent Exterior.

Så här målar du om puts och betong


Puts, betong och andra mineraliska material är känsligt för fukt som sugs upp i underlaget. Nordsjö Murtex är en komplett serie av produkter för puts och betong, som skyddar fasaden mot fukt.
Produkterna är särskilt utvecklade för att vara diffusionsöppna, vattenavvisande och ha bra väderbeständighet.

Steg 1 / Förarbete: Tidigare behandlade ytor tvättas med Nordsjö Original Målartvätt. Vid påväxt av alger eller mögel används Nordsjö Original Hustvätt. Följ anvisningen på förpackningen för bästa resultat. Avlägsna all löst sittande puts och färg.

Steg 2 / Grundning: Alla nyputsade och sugande ytor ska grundas med Nordsjö Murtex Silicate Primer eller Nordsjö Murtex Hydro Primer, beroende på vilken Nordsjö Murtex täckfärg som ska användas. Se anvisningar för respektive primer och täckfärg.

Steg 3 / Målning: Måla fasaden 2 gånger njut av det nymålade huset. Måla aldrig under +5°C eller vid en hög relativ fuktighet (över 80%). Undantag Murtex Silikat som behöver minst+10°C.

Tips! Klicka på länken för att se våra instruktionsvideos: Instruktionsvideos

Nordsjö färg

Fasadkulör: Nordsjö / RN.02.76 Frosted Glass

Nordsjö färg

Nordsjö Murtex Acrylic
Helmatt fasad- och sockelfärg, främst avsedd för målning på betong och lättbetong.

• Mycket hög kulör- och glansbeständighet
• Lätt diffusionsöppen
• Karbonatiseringshämmande
• Reducerar risken för kalk- och saltutsöndringar

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Murtex Siloxane
Helmatt fasadfärg för puts, betong och lättbetong.

• Diffusionsöppen
• Vattenavvisande
• Långtidsverkande skydd mot påväxt, mögel och alger

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Murtex Silicate
Vattenglasbaserad fasadfärg för mineraliska underlag, kalkputs och silikatmålade ytor.

• Diffusionsöppen
• Bra vidhäftning - reagerar kemiskt med underlaget
• Fri från konserveringsmedel i obruten vit

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Murtex Silicate Primer
En primer som används i system med Nordsjö Murtex Silicate. Rekommenderas på ny puts, ytor som tidigare är målade med silikatfärg, vid ommålning av tidigare kalkade ytor och på tegel.

• Används på sugande underlag
• Ger optimal vidhäftning på efterföljande behandling

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Murtex Hydro Primer
Universal primer för samtliga Murtexfärger, bortsett från Silicate. Till ytor av puts, betong och lättbetong.

• Används på sugande underlag
• Ger optimal vidhäftning på efterföljande behandling

Köp produkt
Nordsjö färg

Nordsjö Murtex Waterproof
Impregnering för mineraliska ytor. Ett perfekt komplement för övriga produkter i Murtexserien.

• Impregnerar mineraliska underlag och ger en vattenavvisande yta

Köp produkt

VÅRT SORTIMENT

FASADFÄRG ONE SUP TECH BM 2,37 NORDSJÖ AKRYLATTÄCKFÄRG
BASTA SundaHus C-
Kulör BM   Volym (l) 2,375
Självrengörande akrylattäckfärg
BASTA SundaHus C-
Nordsjö
TERRASSOLJA SUPER UV
TERRASSOLJA SUPER UV
Finns i flera varianter
Typ 
Träolja

Kulör 
Base Clear

Volym (l) 
0.93
Nordsjö
SPACKEL MEDIUM/LS PRO 235 GR
SundaHus B
Vikt (kg) 0,235
Högfyllande lättspackel
SundaHus B
Nordsjö
VÄGGFÄRG AMBIANCE XTRAMATT VIT
Kulör Vit   Volym (l) 5,0
Ambiance Xtramatt Vit är en trendig extramatt väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, gipsskivor, glasfiberväv med mera.
Kulör 
Vit

Volym (l) 
5.0
Nordsjö
TINOVA EXCELLENT EXTERIOR
Nordsjö Tinova Excellent Exterior är en Täcklasyr som är en täckande akrylat/alkyd färg som framhäver ytans trästruktur.
Finns i flera varianter
Typ 
Tinova

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
PROVFÄRG NO OUTDOOR BM 0,475
BASTA
Kulör BM   Volym (l) 0,475
BASTA
Nordsjö
GRUNDOLJA TINOVA WOOD BASE 1L OILBPR NORDSJÖ UTOMHUS
Volym (l) 1,0   Typ Tinova
Tinova Wood Base Oil BPR är en icke filmbildande grundningsolja som tränger in träet och motverkar fukt upptagning samt minskar risken för sprickor.
Nordsjö
GRUNDFÄRG ORIGINAL VÄGG&TAK
Kulör BW   Volym (l) 1,0   Typ Färg
GRUNDFÄRG ORIGINAL VÄGG&TAK
Typ 
Färg

Kulör 
BW

Volym (l) 
1.0
Nordsjö
TRÄFASADFÄRG OUTDOOR CLASSIC
TRÄFASADFÄRG OUTDOOR CLASSIC
Finns i flera varianter
Kulör 
BC

Volym (l) 
2.375
Nordsjö
TRÄFASADFÄRG OUTDOOR HYBRID
TRÄFASADFÄRG OUTDOOR HYBRID
Finns i flera varianter
Kulör 
BC

Volym (l) 
2.375
Nordsjö
TERRASSOLJA TINOVA TRADITIONAL ALLROUND OIL
Kulör Base Clear   Volym (l) 1,0   Typ Tinova
TERRASSOLJA TINOVA TRADITIONAL ALLROUND OIL
Typ 
Tinova

Kulör 
Base Clear

Volym (l) 
1.0
Nordsjö
LASYRFÄRG TINOVA TRADITIONAL ALLROUND OIL
Volym (l) 2,5   Typ Tinova
LASYRFÄRG TINOVA TRADITIONAL ALLROUND OIL
Typ 
Tinova

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
PLASTBURK 1L
Volym/Innehåll (l) 1,0
PLASTBURK 1L
Volym/Innehåll (l) 
1.0
Nordsjö
VÄGGFÄRG TINOVA TIXET
VÄGGFÄRG TINOVA TIXET
Finns i flera varianter
Typ 
Tinova

Kulör 
Base Clear

Volym (l) 
9.0
Nordsjö
SWEATSHIRT NORDSJÖ VIT
Storlek (US/CA) S   Färg Vit
SWEATSHIRT NORDSJÖ VIT
Storlek (US/CA) 
S

Färg 
Vit
Nordsjö
SNICKERIFÄRG AMBIANCE SUPERFINISH HELMATT
Kulör Base Clear   Volym (l) 2,325   Typ Snickerifärg
Snickerifärg avsedd för målning inomhus på dörrar, karmar, socklar samt rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer.
Typ 
Snickerifärg

Kulör 
Base Clear

Volym (l) 
2.325
Nordsjö
TAPETLIM NORDSJÖ
Färdigblandat lim för uppsättning av släta och präglade papperstapeter. Även lämplig för lättare vinyltapeter med pappersbaksida.
Finns i flera varianter
Volym/Innehåll (ml) 
15000.0
Nordsjö
VÄVLIM NORDSJÖ
Vävlim för användning i torra utrymmen.
Finns i flera varianter
Volym/Innehåll (ml) 
15000.0
Nordsjö
OLJEGRUNDFÄRG VIT TRADITIONAL PRIMER EXTERIOR
Traditional Primer Exterior är avsedd för ny- och underhållsmålning av träkonstruktioner utomhus.
Finns i flera varianter
Volym 
1.0
Nordsjö
OLJETÄCKFÄRG TINOVA TRADITIONAL EXTERIOR
Färg avsedd för målning utomhus på träfasader. Färgen framhäver ytans trästruktur och ger en täckande och jämn yta.
Finns i flera varianter
Typ 
Tinova

Kulör 
BM

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
DÖRR & FÖNSTERFÄRG ONE
Snabbtorkande vit färg som gör att du kan måla klart dina dörrar och fönster på en dag.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
BC

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
METALLFÄRG PRO TRADITIONAL METAL PAINT
Täckfärg i svart kulör för järn, stål och plåt utomhus.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
BM

Volym (l) 
2.375
Nordsjö
GRUNDFÄRG GRÅ PRO METAL PRIMER
Professional Metal Primer är en rostskyddande grundfärg för stål och gjutgods inom- och utomhus.
Finns i flera varianter
Volym 
1.0
Nordsjö
FÖNSTERFÄRG VIT TINOVA TRADITIONAL WINDOW
Tinova Traditional Window är avsedd för målning utomhus på fönster och snickerier.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
SILIKATFÄRG VIT MURTEX SILICATE 10L
Kulör Base Clear   Volym (l) 9,3
Murtex Silicate är färg som passar för målning av puts-, betong- och fibercementskivor samt fasadtegel utomhus.
Kulör 
Base Clear

Volym (l) 
9.3
Nordsjö
FASAD & SOCKELFÄRG MURTEX ACRYLIC
Murtex Acrylic är en svart helmatt fasad- och sockelfärg avsedd för målning på betong, lättbetong, puts och fibercementskivor.
Finns i flera varianter
Kulör 
Base Clear

Volym (l) 
2.3
Nordsjö
FASADFÄRG PROFESSIONAL VX+ 2IN1
Professional VX+ 2 in 1 är en kombinerad grund- och täckfärg avsedd för målning utomhus på träfasader.
Finns i flera varianter
Volym (l) 
0.93
Nordsjö
TÄCKLASYR PREMIUM EXTERIOR+
Tinova Premium Exterior+ framhäver ytans trästruktur och ger samtidigt täckfärgens jämna yta på gamla och nya träfasader.
Finns i flera varianter
Typ 
Täcklasyr

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
GRUNDFÄRG VIT PROFESSIONAL HÄFTGRUND SUPERTÄCK
Professional Häftgrund Supertäck är en vattenburen, extremt täckande och snabbtorkande grundfärg avsedd för inomhusmålning av snickerier och väggar.
Finns i flera varianter
Typ 
Förbehandlingsmedel

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
GRUNDFÄRG VIT PROFESSIONAL GRUND+
Professional Grund+ är en helmatt grundfärg för väggar och tak.
Finns i flera varianter
Typ 
Förbehandlingsmedel

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
RULLSPACKEL PROFESSIONAL 15L
Volym (l) 15,0
Professional Rullspackel är ett lättspackel avsett för rullspackling inomhus.
Volym (l) 
15.0
Nordsjö
SPACKEL PROFESSIONAL GROV 10L
Volym (l) 10,0
Professional Grovspackel är ett extremt högfyllande spackel för i- och bredspackling i tjocka skikt på puts, betong och skivmaterial inomhus.
Volym (l) 
10.0
Nordsjö
ALLROUNDSPACKEL PROFESSIONAL 10L
Volym (l) 10,0
Högfyllande lättspackel särskilt utvecklat för iläggning av skarvremsa/skarvspackling på gipsskarvar.
Volym (l) 
10.0
Nordsjö
SNICKERISPACKEL PROFESSIONAL SNICKERI
Professional Snickerispackel används till i- och bredspackling av snickerier och väggar inomhus.
Finns i flera varianter
Volym (l) 
2.5
Nordsjö
VÅTRUMSSPACKEL PROFESSIONAL
Professional Våtrumsspackel är ett högfyllande lättspackel för i-, skarv- och bredspackling på puts, betong och skivmaterial inomhus.
Finns i flera varianter
Volym (l) 
2.5
Nordsjö
GRUNDFÄRG VIT ORIGINAL HÄFTGRUND SNICKERI
Vattenburen snabbtorkande grundfärg avsedd för inomhusmålning av snickerier och väggar.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
VÄGGFÄRG PROFESSIONAL 20
Halvmatt väggfärg för målning inomhus på puts, betong, lättbetong, byggplattor av olika slag, glasfiberväv m m.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
ELEMENTFÄRG VIT ORIGINAL
Original Elementfärg är avsedd för målning av vattenburna värmeelement och rör inomhus.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
SNICKERIFÄRG ORIGINAL BLANK
Blank vattenburen, fyllig, högtäckande och lättapplicerad snickerifärg avsedd för målning inomhus ex. dörrkarmar, socklar, lister m.m.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
PANELLACK ORIGINAL MATT
Original Panellack matt är en ljusäkta panellack för invändig lackering av trä, t ex tak- och väggpanel, lister, karmar med mera.
Finns i flera varianter
Typ 
Lack

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
GOLVFÄRG PERFORM+ DIAMOND FLOOR
Nordsjö Perform+ Diamond Floor är en vattenburen halvblank extra tålig golvfärg avsedd för målning inomhus på trä och betonggolv.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
BC

Volym (l) 
2.375
Nordsjö
KVISTLACK ORIGINAL
Kulör Ofärgad   Volym (l) 0,33   Typ Lack
Snabbtorkande isolerlack som i de flesta fall motverkar risken för genomslag från kvistar och liknande vid målning av nytt trä inomhus.
Typ 
Lack

Kulör 
Ofärgad

Volym (l) 
0.33
Nordsjö
REMS- & SKARVSPACKEL PROFESSIONAL
Volym (l) 10,0
Lättarbetat och miljövänligt spackel speciellt framtaget för skarvspackling av skivmaterial vid iläggning av pappersremsa.
Volym (l) 
10.0
Nordsjö
VÅTRUMSFÄRG PERFORM+ BATHROOM
Halvblank akrylatfärg avsedd för våtutrymmen inomhus på puts, betong och gipsskivor.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
Vit

Volym (l) 
2.5
Nordsjö
VÅTRUMSGRUND PERFORM+ BATHROOM PRIMER
Perform+ Bathroom Primer är en kombination av lim och grundfärg, avsedd för våtutrymmen. Den är lätt blåtonad och innehåller mögelförhindrande medel.
Finns i flera varianter
Volym 
1.0
Nordsjö
GOLVOLJA PROFESSIONAL TRADITIONAL NURETANOLJA 10L
Kulör Ofärgad   Volym (l) 10,0   Typ Golvolja
Professional Traditional Nuretanolja är en uretanalkydolja som är avsedd för dammbindning av betonggolv inomhus.
Typ 
Golvolja

Kulör 
Ofärgad

Volym (l) 
10.0
Nordsjö
GOLVFÄRG PROFESSIONAL EPOXI A & B
2-komponent vattendispergerad Epoxi golvfärg som är avsedd för betonggolv men kan även användas på golv av trä eller fiberplattor.
Finns i flera varianter
Typ 
Färg

Kulör 
A

Volym (l) 
7.0
Nordsjö