Du har inga varor i din kundvagn

Vi bygger dom som bygger

Med vårt varumärkeskoncept ”Bygger dom som bygger” vill vi positionera oss för de professionella byggarna.

Beijers marknadsprofil vänder sig tydligt till proffs i första hand, men välkomnar självklart hemma-byggare som vill handla i en proffsbutik.

Vårt koncept berättar i flera olika steg att vi står på byggarnas sida. Att vi ser och uppmärksammar dem som proffs. Vårt jobb är att göra byggarnas vardag så smidig som möjligt med dem bästa byggvarorna och supporttjänsterna på marknaden, säger Elisabet Heinrich, marknadschef på Beijer Byggmaterial.

Podden - Bygga åt idioter

I podden bygga åt idioter får ni träffa hantverkare som har både roliga och skrämmande exempel på hur en arbetsdag i skorna på en hantverkare kan se ut.

Youtube-serien Dom kallar oss hantverkare

Podden ”Bygga åt idioter” har sedan ett år tillbaka varit ett givet inslag på byggen runt om i Sverige. Nu tar Beijer Byggmaterial nästa steg och lanserar Youtube-satsningen ”Dom kallar oss hantverkare” en humorserie för hantverkare, där hantverkarna själva spelar huvudrollen.

Programledaren Klas Eriksson, mest känd som karaktären Leif i humorserien Leif & Billy kommer utforska människorna bakom de tusentals byggfirmor som finns i Sverige och djupdyka i deras arbetsvardag. Klas Eriksson programleder sedan tidigare den populära podden ”Bygga åt idioter” och precis som i den så står humorn i centrum även i denna satsning.

Se premiäravsnittet av ”Dom Kallar Oss Hantverkare” här