Du har inga varor i din kundvagn
Wienerberger |

Wienerberger

Nordens största tegelföretag.

Vi brinner för tegel

På Wienerberger brinner vi för kvalitet och kreativitet - bokstavligt talat. Vårt tegel är en verklig naturprodukt - lera formgiven med vatten, torkad och bränd i ugn vid höga temperaturer. Det betyder att alla våra produkter är unika och har en naturlig variation från bränning till bränning, en variation som utmanar och inspirerar kreativiteten. 

Vi brinner samtidigt för en hållbar framtid. Utöver löpande insatser i vår produktion för att minska CO2-avtrycket satsar vi på produkter som minskar resursförbrukningen och ingår i naturens eget kretslopp. Vi tror på kvalitet, som man ser och lägger märke till. Tegel som formas och utvecklas i takt med tiden.

När man bygger med tegel kan man leka med format, former, förband och fogar. Och vi älskar när teglets möjligheter utnyttjas och bidrar effektivt till murverkets uttryck. Med denna bok vill vi bjuda in dig i vår värld, en värld av tegel i en mängd färger, ytor och format. Tegel att bygga hus och hem av - och att drömma om. 


Hållbar produktion

Vi uppfattar hållbarhet som en integrerad del av vår verksamhet och en viktig faktor för Wienerbergers framgång - där hållbarhet är fast förankrad i vår företagsstrategi:

Miljöskydd i produktionen
Hållbara produkter
Motiverade medarbetare