Du har inga varor i din kundvagn

Gemensamt för alla ytterdörrar i ADVANCE-LINE, och något du alltid vet att du får med är: ljudreducerande egenskaper, god isoleringsförmåga och försedda med inbrottsskydd.
Se våra olika dörrkategorier nedan:

Välj din dörr så här: Klicka in på den dörr som du är intresserad av. Välj sedan modulbredd och öppningsriktning. När du gjort dessa val kan du (om du vill) välja att få dörren i en annan färg eller med annat typ av glas. Du kan även göra tillval som ECO och RC3, läs mer om dessa här!

CLASSIC


Classic är en serie ytterdörrar där traditionellt möter nyskapande. Här finner vi de klassiska influenserna från svunna tider samtidigt som vi integrerat alla de innovativa konstruktionslösningar som kan önskas av en modern dörr av högsta klass. För att säkerställa en harmonisk och elegant finish på dörrarna med glas har vi använt JW™-metoden när vi har tillverkat dörrarna. Metoden innebär att vi kan skapa dörrar med en mycket hög finish och ett enhetligt utseende helt utan fogar och synliga fästdon (som skruvar eller stift). Det här ger dörrarna ett stilrent uttryck både inifrån och utifrån. Konstruktionen gör också dörrarna extremt inbrottssäkra och svåra att forcera.

Swedoor Advance-Line

Glaset är monterat med eleganta stift-, skruv- och fogfria glaslister.

CHARACTER


Skapa en entré med ett mycket stilrent och personligt uttryck. Dörrarna har unika glasöppningar som byggs in i dörrens grundkonstruktion (Charactermetoden™). Det här gör det möjligt att skära ut glasöppningen i unika former.

Konstruktionsmetoden betyder att du får en dörr helt utan fogar och synliga fästdon. Dolda gångjärn understryker dörrens rena linjer och ger en exklusiv känsla i kombination med den solida konstruktionen med en kärna av träfiber. Sist men inte minst är Character-dörrarnas konstruktion mycket inbrottssäker, vilket gör dem till ett tryggt val.

CHARACTER-seriens dörrar ger med sina markerade former ger bostaden den unika framtoning den förtjänar. Med CHARACTER får du genomgående kvalitet i allt från dolda gångjärn (gångjärnen är justerbara i flera riktningar.) och listfria glas till snygga spårfrästa dekorationer som du kan sätta din prägel på huset med.

Swedoor Advance-Line

Glaset är integrerat utan glaslister.

FUNCTION


Function är ytterdörrar som designats med inspiration från både 1930-talets funktionalism och den nyfunkis som vi idag upplever. Vi har använt JW™-metoden vid konstruktionen av alla dörrar med glas för att säkerställa ett enhetligt utseende och en hög finish-nivå utan fogar och synliga fästdon. Det här understryker dörrarnas stilrena uttryck och gör dem mycket inbrottssäkra.

Swedoor Advance-Line

Glaset är monterat med eleganta stift-, skruv- och fogfria glaslister.

Tillval ECO


Genom att välja ECO som tillval till din ytterdörr bidrar du till en bättre miljö genom hållbara material och energieffektivitet, vilket är idealiskt för energisnåla hus. ECO-produkterna har utmärkta isoleringsegenskaper och är tillverkade av spårbart trä för att främja hållbart skogsbruk.

Tillval RC3


Välj RC3 om du vill förstärka din dörr ytterligare. Du får konstruktionsdetaljer som gör dem mycket svåra att bryta upp, inklusive förstärkt ramträ, stomskiva och stålplåtsförstärkta karmar, samt användning av motståndskraftigt glas i glasade dörrar. De är även utrustade med ett trepunktslås och dubbel rundcylinder och kan motstå inbrottsförsök med verktyg under en bestämd tidsperiod.

Läs mer här!

Tillbaka till toppen