Du har inga varor i din kundvagn

Pergo - Golv utan gränser

Pergo Golv

Pergo - Golv utan gränser

(klicka på bilden ovan för att se sortiment hos Beijer)


Det finns vanliga laminatgolv – och så finns det Pergo. Originalet. Golvet som skapade sensation när det uppfanns för snart 35 år sedan. Och som än idag leder utvecklingen både vad gäller utseende, slitstyrka, känsla och miljötänkande. Med fler än 200 frestande dekorer inspirerade av trä och mineraler kan vi nu presentera Pergos starkaste golvsortiment någonsin.

Men vi nöjer oss inte med det generösa utbudet av naturtrogna trä- och mineraldekorer. Pergos nya koncept TotalDesign ger dig dessutom en nyskapande serie konstnärligt intressanta golvmönster att krydda inredningen med. Fingeravtryck, streckkoder, metall eller läder på golvet? Med Pergo blir det både möjligt, spännande och vackert. År ut och år in. Välkommen till golvet med fler möjligheter.

Det finns ett golvformat för varje rum

Det är inte bara golvets dekor som bidrar till att skapa en unik känsla. Även formatet spelar stor roll för helhetsintrycket. Därför finns Pergos golv i fem format, varav flera är försedda med elegant fasade kanter som förstärker känslan av traditionella träplankor eller genuina stenplattor. Med rätt kombination av dekor och format kan du göra rummet bredare, smalare, kortare, längre, ljusare eller mörkare. På www.pergogolv.se har vi gjort det enklare med golvplaneringen. Här hittar du flera överskådliga exempel på hur olika format kan variera intrycket i ditt hem.

Konsten att gå lite längre på ett Pergo golv

Långa golvplankor är glödhett och Pergo toppar givetvis trenden med Golvet som ger lite mer. Med EndlessPlank™ introducerar Pergo en känsla av golvplankor som aldrig tycks ta slut. Lite mer av det goda, helt enkelt. EndlessPlank™ är en egenskap som skapar en illusion av närmast ändlösa plankor. Eftersom varje dekor – i honung, brungrått, choklad och beigegrått – är perfekt matchad så flödar den kontinuerligt från slutet av en planka till början av nästa. Golvet med evigt liv – nu även med evig längd.

När du älskar förnyelse

Vi nöjer oss inte med att ta fram naturtrogna dekorer – Pergo driver utvecklingen genom att introducera smart teknik som gör laminatgolven ännu mer sofistikerade. Pergos innovativa och patenterade egenskap NaturalVariation™ ger till exempel en helt ny dimension åt laminatgolvens design. Tack vare en specialteknik som slumpvis ger varje planka ett kalkat och rustikt utseende skapas upp till 700 mönstervariationer. Resultatet är en svårslagen kombination. Utseendet hos ett naturligt varierat trä, fast med laminatgolvets alla fördelar.