Du har inga varor i din kundvagn

Guide: Tilläggsisolering

Rockwool: Guide för Tilläggsisolering

Renoveringar idag görs inte bara utifrån design och bekvämlighet utan även för funktion och miljö. Vi behöver tänka mer på att både spara på kostnader och jorden med att kunna använda mindre energi i våra bostäder.

Rockwool - Tilläggsisolering

Med tilläggsisolering på de ställen som krävs, exempelvis väggar tak/vindbjälklag och golv, kan du påtagligt ändra din energianvändning och med detta även kunna se en minskad kostnad. Det är inte ofta du kanske vill utföra stora renoveringar – därför ska du passa på om ett stort renoveringsarbete är inplanerat. Renoveringar som takbyte eller fasadbyte är perfekta för att även lägga till tilläggsisolering.

Kunskapen kring isolering idag är mycket viktigt – både för hantverkare i branschen och hemmasnickare. Inte bara för kunskapen kring vad som krävs för att spara energi och skapa ett bra inomhusklimat – men även för att det ska vara ett korrekt utfört arbete. Att isolera är ett arbete som sker med noggrannhet och det är viktigt att inget blir fel då det medför risker.
Läs mer om det här.

Rockwool har gett ut en guide för tilläggsisolering som kan användas för att enkelt, snabbt och exakt hitta U-värden och beräknade energibesparingar vid renovering av klimatskalet.

Läs guiden här:

Guide: Tilläggsisolering
 
 

Testa Rockwools renoveringsverktyg

Få tips på vilka produkter du använder vart. Använder du mobil så testa det i stället med fördel här på Rockwools webbplats.