Du har inga varor i din kundvagn
Välj rätt kanalplasttak till ditt uterum |

Välj rätt kanalplasttak till ditt uterum

Kanalplasttak är det perfekta alternativet för dig som ska bygga uterum eller bygga ett skärmtak över din altan eller carport.

Kanalplasttaken säljs i färdiga taksatser med alla delar som behövs för att montera ditt tak.

Vilket tak ska du välja?
Kompletta tak med standardprofiler
Eller,
Kompletta tak med bärande profiler


Kompletta tak med standardprofiler - Vita eller Alu

Halle

10 mm: 10 mm kanalplasttak är valet för dig som ska bygga ett skärmtak eller för det allra enklaste uterummet. 10 mm tak finns i två olika kulörer, opal och klar.


16 mm: 16 mm kanalplasttak är alternativet för dig som vill förlänga sommaren, nyttja ditt rum sena kväller och från tidig vår till höst. 16 mm kanalplasttak finns i tre kulörer, opal, rökfärgad och klar.


32 mm: 32 mm kanalplasttak är valet för dig som vill värma upp ditt uterum ofta tidig vår och sen höst eller vinterträdgårdsrummet som nyttjas året runt. 32 mm kanalplasttak finns i två kulörer, opal och klar.


55 mm: 55 mm kanalplast är det kraftfulla taket med det allra bästa isolervärdet. Du som ska bygga en vinterträdgård och nyttja ditt uterum året runt ska välja 55 mm kanalplast som finns i opal kulör.

Halle

Kompletta tak med bärande profiler - Vita eller Alu

Halle

För dig som vill byta ett gammalt plasttak och ersätta det med ett kanalplasttak, utan att behöva flytta på läkt och takstolar för att få rätt c/c-mått så är Halles kanalplasttak med bärande profil det rätta valet.

Med en bärande takprofil kan du montera dit nya kanalplasttak direkt på den gamla takkonstruktionen.

Monterings- och utbildningsfilm

Montering Halle kanalplasttak

Utbildningsfilm Halle Isolux