Du har inga varor i din kundvagn
Välj rätt plasttaksystem till ditt uterum |

Välj rätt plasttaksystem till ditt uterum

Vi kan idag erbjuda marknadens bredaste sortiment av plastskivor med högsta kvalitet, extremt slagtåliga, hagelsäkrade och med UV-beständiga ytskikt.
När du väljer vilket typ av plasttak du ska ha till ditt uterum, finns det lite olika att tänka på när det gäller material, tålighet och färg.

Läs mer nedan om våra olika alternativ!


Halleplattan

Halleplattan är en svensktillverkad glasfiberarmerad takplast och är tillverkad för det nordiska klimatet. Skivan har en unik patenterad skarv som gör monteringen mycket enkel. Skarven blir helt läckagefri och utan fula smutssamlingar.

Skivan behöver inte förborras vid montering. Halleplattan finns i två olika kulörer, opal och transparent. Taken beställs i kompletta satser som innehåller takplast inklusive tillhörande skruv.

Halle
Halle
Halle
Monteringsfilmer

Montering Halleplattan - Opal

Montering Halleplattan - Transparent

Halle Polysol

Polysol är en takplast som är tillverkad av polykarbonat. Takplasten är lättarbetad, mycket slagtålig och dessutom en svårantändlig plast. Skivorna är lätta, och därmed enkla att hantera vid montering. Polykarbonatskivan är belagd med enkelsidigt UV-skydd. Halle Polysol finns i tre olika kulörer, opal, rökfärgad och glasklar.

Taken beställs i kompletta satser som innehåller takplast inklusive tillhörande skruv.

Halle
Halle
Monteringsfilmer

Montering Polysol - Rökfärgad

Montering Polysol - Opal

Halle Polar

Halle Polar är svensktillverkad glasfiberarmerad takplast som med sina 2mm tjocklek gör att du kan gå på den. Vilket gör monteringen enkel.
Denna takskiva är framtagen för de som vill ha en extremt stark skiva som klarar de allra tuffaste klimat och stora snölaster. Skivan är mycket slagtålig och spricker inte vid temperaturförändringar. Skivan är enkel att kapa i både bredd och längd.
Halle Polar finns i opal kulör och du ges alltid 15 års garanti.

Taken beställs i kompletta satser som innehåller takplast & tillhörande skruv.

Halle
Monteringsfilm

Montering Polar Lux - Gåbar takskiva