Du har inga varor i din kundvagn

Halle Uterumskonfigurator

Ta fram ditt uterum i Halles konfigurator.

Halle uterum – Skapa drömrummet för alla årstider

Använd konfiguratorn

Halle uterum är en stolt svensk tillverkare som specialiserat sig på uterum, skjutdörrar, vikpartier och högkvalitativ takplast. Med en grundläggande fokus på kvalitet och en passion för svensk tillverkning har Halle etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Halle erbjuder ett imponerande sortiment av uterum som passar för alla tillfällen, från avkoppling till fest. Oavsett om du drömmer om ett elegant glasparti eller ett komplett uterum som fungerar även på vintern, så har vi lösningen för dig. Med ett uterum från Halle kan du förlänga sommarvärmen och njuta av trädgården året runt.

Med Halles 3D-konfigurator skapar du ditt drömuterum

Med Halles 3D-konfigurator kan du nu enkelt och snabbt skapa ditt perfekta uterum. Med ett brett utbud av valmöjligheter och anpassningar kan du skapa ett uterum som passar perfekt för dina behov och önskemål. Vare sig du letar efter en modern utbyggnad som ska fungera som ett extra rum året runt eller bara under sommarmånaderna, så har Halle ett brett utbud av uterumsmodeller att välja mellan. 

Anpassa efter säsong och användning

Med vår uterumskonfigurator kan du enkelt anpassa ditt uterum efter den årstid och användning du önskar. Välj mellan sommar-, vår/höst- eller vinteranvändning för att skräddarsy ditt uterum efter dina behov och önskemål.

Skräddarsy storlek och utformning

Välj den perfekta storleken för ditt uterum genom att anpassa bredd, djup och höjd efter din tillgängliga plats och preferenser. Halles konfigurator gör det enkelt att visualisera olika dimensioner för att säkerställa att ditt uterum blir precis som du vill ha det.

Varierat utbud av dörrar, fönster och väggmaterial

Utforska det breda utbudet av dörrar, fönster och väggmaterial för att skapa det perfekta utseendet och den funktion du önskar för ditt uterum. Välj mellan olika typer av dörrar och fönster, som skjutbara eller fasta, samt olika panelväggar för att skapa den önskade atmosfären i ditt rum.

Flexibla materialval och tillbehör

Med Halles 3D-konfigurator kan du också välja bland olika material och tillbehör för att skapa det uterum som passar bäst för dig. Välj bland olika tjocklekar och kulörer av kanalplast samt andra tillval och tillbehör för att skapa det perfekta utseendet och den funktionalitet du önskar.

Få en komplett specifikation och ritningar

När du har skapat ditt uterum med Halles konfigurator får du en detaljerad materialspecifikation och prisuppgifter, inklusive 3D-bilder och bygglovsritningar i skala 1:100 - helt kostnadsfritt. Med denna information kan du enkelt fortsätta med planeringen och genomförandet av ditt uterumsprojekt.

Prova att skapa ditt uterum redan idag

Halle genomsyras av hantverk, kvalitet och en stark stolthet över svensk tillverkning. Ta steget mot att förverkliga ditt drömuterum genom att prova vår 3D-konfigurator redan idag. Med Halles enkla och användarvänliga verktyg kan du skapa det perfekta uterummet för dig och din familj på nolltid. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att förverkliga din vision! 

Använd konfiguratorn