Du har inga varor i din kundvagn

Dewalt verktyg

Från Dewalt Sverige hittar du hos oss ett stort utbud av svart-gula verktyg som skruvdragare, spikpistol och såg.

På Beijer hittar du ett stort utbud av verktyg som skruvdragare, spikpistoler och sågar från Dewalt Sverige. De svart-gula verktygen från DeWalt är välkända sedan flera decennier och sedan fem år tillbaka är DeWalt det snabbast växande varumärket inom segmentet elvertyg i världen.

Brett sortiment av DeWalt produkter

DeWalt tillverkar idag bland annat batterimaskiner men också olika typer av sågar, sticksågar och mycket mer. Detta till en mycket hög kvalitet, vilket är en av anledningarna till att Beijer som återförsäljare har valt att ha ett brett utbud av produkter från DeWalt. Beijers sortiment av DeWalt produkter omfattar idag mer än 400 maskiner och tillbehör – produkter som används av yrkesmän som efterfrågar hållbara maskiner.

Utveckling av DeWalts produkter

DeWalt baserar sina produktutvecklingar på research och intervjuer med användare, vilket resulterat i att flera av DeWalts verktyg och maskiner är särskilt utvecklade för att vibrera mindre, damma mindre och är utrustade med extra säkerhetsfunktioner. Titta efter ’Perform and Protect’-symbolen så hittar du dessa produkter.