Du har inga varor i din kundvagn

Snygga plåttak som matchar ditt hus!

Plåttak i olika stilar blir allt vanligare. Från att ha varit det ofta givna valet i våra norra delar i landet pga bland annat tradition, vikt och minimalt underhåll blir nu plåttak allt vanliga i resten av Sverige också. Det finns en stor bredd i utbud av stil och kulör men också av material - stål eller aluminium, där alutak ofta används på hus i kustnära områden. Vissa klär in både tak och fasad i plåt men oftast används Plannjas profiler som takprofiler tillsammans med andra fasadmaterial för att skapa en fin harmoni.

Plannja Trend är ett lättmonterat tak med klickfunktion och dold infästning som ger ditt hus ett extra lyft. Profilen finns i både stål och aluminium samt ett brett utbud av kulörer.

Plannja Royals formspråk uttrycker en enkupig takpannetradition, fast i modern tappning. Detta tak är en storsäljare som finns i flera kulörer.

Plannja Pannplåt med sin diskreta och klassiska profilering smälter väl samman med släta fasader, stora fönster och linjespel av trä och metall. Den rekommenderas ofta inom restaureringar och byggnadsvård just för sitt klassiska och tidlösa utseende.

Inspiration för hus byggda på 1950-1960-talet 

Inspiration för hus byggda på 1970-talet 

Inspiration för hus byggda på 1980-talet